Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csodálkoznak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak az ilyen lányok, hogy nincs barátjuk?

Figyelt kérdés

Mielőtt vki írná, én is lány vagyok.

A barátnőm dettó ilyen, amiről beszélek, és rengeteg ilyet ismerek még.

Barátnőm folyton panaszkodik, hogy őt senki sem szereti, hogy neki miért nincs vkije, stb.

Ez eddig, oké, de itt jön a következő.

A facebookján fél óránként vagy óránként osztogat meg olyan hülyeségeket, hogy:

"Az igazi férfi blablabla..."

"Az igaz szerelem blablabla..."

"Egy nővel nem szabad így úgy amúgy bánni blablabla..."

"Az igazi férfi nem csinál blablabla...akkor sem ha a barátnője blablabla...."

stb.

Én a harmadik elolvasása után tényleg azt éreztem, hogy ez visszataszító, és olyan érzésem lett, mintha mindent elvárna a fiútól, minden változást, minden jót, természetesen a nagy SEMMIÉRT cserébe. Mondtam neki, hogy amíg ilyen hülyeségekben hisz, és ezeket rakosgatja ki mindenki szeme láttára, addig ne csodálkozzon semmin. Erre kicsit megsértődött.

Ismerek még sok ilyet, aki ilyeneket rakosgat ki (jó persze azt rak ki amit akar, itt nem erről van szó), és egyiküknek sincs barátja. Majd mindig jönnek a siránkozó idézetek is.

Miért kell ezt? Mire jó ez?

Mi a véleményetek? Csak nekem hat kissé visszataszítónak ez az egész?

20/L

2014. jún. 9. 11:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én rosszul vagyok az ilyen hülye csajoktól...
2014. jún. 29. 09:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Kezdeményezés szerintem alapvetően a férfi dolga. Nem arról van szó, hogy ha ráköszön valaki és ismerik egymást valahonnan (tényleg) akkor ne érdeklődhetne felőle vagy ne szólhatna senkihez. Viszont egy férfi szokta keresni azt aki őt érdekli, így feleslegesen alázná meg magát ha mondjuk írna egy üzit távolabbi ismerősnek, hogy hé, te, tetszel. Jó, nem így. :D

Általában minden közösségben van egy "leprás", akit szeretnek kiközösíteni akár okkal, akár anélkül, na most csinálhatják ezt egy teljesen normális, többek által szépnek mondott lánnyal is. ha megvédi magát csak még jobban eltapossák. Ki akarna egy ilyennel ismerkedni? Hogy legyen egy ilyennek önbizalma vagy barátai? Legtöbb barátnő általában úgyis csak addig tart amíg egy iskolába, munkahelyre járnak. Hogyan fejlődjön így a kommunikációs képesség, az, hogy tudjon bánni az emberekkel? Mindenki olyan okos, annyira jobban tud mindent csinálni, annyira segítőkész, de nem hívnának el egy kávéra vagy nem kérdeznék meg hogy vagyok. Én meg nem furakodom oda ahol úgysincs rám igény, az emberek általában a régi barátaikkal vannak szívesen, új már nem nagyon fér bele.

23l

2014. jún. 29. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!