Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csodálkoznak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak az ilyen lányok, hogy nincs barátjuk?

Figyelt kérdés

Mielőtt vki írná, én is lány vagyok.

A barátnőm dettó ilyen, amiről beszélek, és rengeteg ilyet ismerek még.

Barátnőm folyton panaszkodik, hogy őt senki sem szereti, hogy neki miért nincs vkije, stb.

Ez eddig, oké, de itt jön a következő.

A facebookján fél óránként vagy óránként osztogat meg olyan hülyeségeket, hogy:

"Az igazi férfi blablabla..."

"Az igaz szerelem blablabla..."

"Egy nővel nem szabad így úgy amúgy bánni blablabla..."

"Az igazi férfi nem csinál blablabla...akkor sem ha a barátnője blablabla...."

stb.

Én a harmadik elolvasása után tényleg azt éreztem, hogy ez visszataszító, és olyan érzésem lett, mintha mindent elvárna a fiútól, minden változást, minden jót, természetesen a nagy SEMMIÉRT cserébe. Mondtam neki, hogy amíg ilyen hülyeségekben hisz, és ezeket rakosgatja ki mindenki szeme láttára, addig ne csodálkozzon semmin. Erre kicsit megsértődött.

Ismerek még sok ilyet, aki ilyeneket rakosgat ki (jó persze azt rak ki amit akar, itt nem erről van szó), és egyiküknek sincs barátja. Majd mindig jönnek a siránkozó idézetek is.

Miért kell ezt? Mire jó ez?

Mi a véleményetek? Csak nekem hat kissé visszataszítónak ez az egész?

20/L

2014. jún. 9. 11:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem, hogy miért szeretik sokan ezeket az idézeteket.

Szerintem nagyon nagy közhelyek, semmi realitásalapja nincs, ráadásul a barátnőmét elolvasva eléggé visszataszító is egyben. Ennek ellenére sok ilyen szingli lány percenként osztogatja az "igazi férfis" idézeteket, képeket, meg hogy egy lánynak ezt-azt-amazt szabad, a fiúnak meg nem.

Van ilyen ismerősöm is, aki tényleg semmiben nem kezdeményez, rá se néz arra aki tetszik, mondván, ez "nem a lány dolga". Most 25 éves, és senkije sincs, eddig se volt.

2014. jún. 9. 11:50
 12/22 A kérdező kommentje:

74%-os

A "semmiért cserébe" mondatot arra értem, hogy ők nem hajlandóak tenni a változásért, őket "így kell elfogadni". Ez szép és jó, de akkor miért várják el a változást mástól, amikor ők sem hajlandóak rá? Az érmének két oldala van.

2014. jún. 9. 11:51
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

De jó hogy bőven vannak ilyen nők mint a kérdező :D

Tényleg idegesítő hogy "Fogadj el egy lanyt és szeresd hiaba hisztis,fuss utana ha elmegy stb." de a fiúnak meg ki van kötve hogy 0-24 jókedvű,sarmos lovag meg kedves legyen.

Akik ezt kitaláljak azok a legnagyobb nolife 20-onéves szűz csajok.

2014. jún. 9. 11:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát át kell esni az ilyen lányoknak pár csalódáson mire kialakul egyfajta realitásérzék és kapcsolatteremtési képesség a külvilággal, meg amíg eljutnak oda, hogy természetes legyen náluk az elfogadás és ez a fajta változás.
2014. jún. 9. 11:58
 15/22 anonim ***** válasza:
29%

Egy-két szerelemről szóló posztot én is raktam már ki és férjnél vagyok, szóval ne kombinálj hülyeségeket, a kettő nem függ össze.

A barátnődnek nyilván valami más miatt nem sikerül párkapcsolatot kialakítania.

2014. jún. 9. 12:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok álomvilágban élnek,de rájönnek idővel hogy nincs olyan hogy NAGY Ő!Összejönnek vkivel,én már láttam ehhez hasonlót.29f.
2014. jún. 9. 12:15
 17/22 anonim ***** válasza:

Elvárásuk az van dögivel, de mikor arról van szó hogy ők mit adnak cserébe, szájhúzogatást és hisztit kapunk.

Ne csodálkozzanak - majd ha leszállnak a magas lovaikról, akkor ESETLEG...

2014. jún. 9. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább szánalmas.... Amúgy én is ismerek hasonló kaliber csajt...ő is kb ilyeneket rak ki...plusz amikor olyat rak ki, hogy nem kell pasi a boldogsághoz, meg hogy a szingli lét előnyei.... aztán persze megint jönnek a siránkozós posztok.

A csaj 28 éves. 2 különböző pasi csinálta fel, de egy sincs mellette már....kb havonta másik pasival rak ki kapcsolatot, majd pár hét után egyedülállóra vált.

Ilyenkor jönnek a minden pasi szemét idézetek:D

Komolyan szánalmas, és nem is értem hogy nem tartja megalázónak saját magára nézve hogy ennyire kint éli az életét fb-n...mi a szarért kell mindent kirakni, nem értem. Csak magát égeti.

2014. jún. 9. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

"Ilyenkor jönnek a minden pasi szemét idézetek:D"

Ez itt is nagyban megy, valahányszor kritizálni merjük a Szent Csajokat, mindig megjelenik egy ilyen turbófeminista szüfrazsett a lózung-kollekciójával.

Arra is érdemes odafigyelni, hogy ők rendszeresen általánosítanak, minden pasi szemét, a férfiak mocskos disznók, bezzeg amikor mi általánosítunk a többség elve szerint, akkor fúúúúj köpköpköp monnyonle hogymerészelsz ésmostazonnal mertkülönben :DDDD

Az élet pedig ,ugyebár, szép.

2014. jún. 9. 16:28
 20/22 anonim válasza:

végre egy ember aki ugyanúgy gondolkodik, mint én :D hallelluja!! :D

amugy nem lehet tudni ez miért jó nekik..meg azt sem, hogy miért jó temérdek idézetet megosztani másokkal...szerintem az ilyen lányok nem nagyon ismerik a fiúkat, akik általában az ilyesmit lesz*ják..de nemcsak ők, igazából mindenki..max a hasonló felfogású emberek olvassák el, vagy akik még nem unták meg... de igazad van, kb már rosszul van az ember attol, amikor jaj istenem már kiírt valami valami idézetet az igaz szerelemről, a csalódásról és a többi...

2014. jún. 17. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!