Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek így kezdeményezni? Böw lenn
Te tudod. Én megpróbálkoznék vele. A haverok közül viszont mindenki azt mondaná, hogy hülyeség. Szóval itt ne másra hallgass, hanem csakis magadra! A szívedre! Szerinted menni fog? Lehet hogy igen, lehet, hogy nem. Egy biztos: ha meg sem próbálod, akkor semmiképp nem fog menni.
Van olyan házaspár ismerősöm, akik között 400 km volt. Ma boldog házasok, a negyedik kicsit várják.
Ha nem próbálod meg, nincs esélyed. Ha megpróbálod, van.
Ha olyan vagy, aki nem bírja ki hogy heti háromszor ne húzza meg a csajt, akkor bizony ne kezdj bele! De gondolom, Te nem ilyen vagy. Kezdj bele, én azt mondom! Van veszteni valód? Nincs. Viszont nyerhetsz vele egy csodálatos kapcsolatot egy csodás nővel!
Kedves utsó hsz.!
14 és 13!!! 13 évesen max helyes lányka, és nem hinném, hogy 14 évesen a srác annyiszor "meghúzná", márha' tudja miről van szó egyáltalán.
Tartsátok a kapcsolatot, msn, skype, egyebek, de mit akarsz tőle?
Ennyi idősen még "komoly kapcsolat" nem születik, még nem tart ott a biológiai órátok...
Viszont, ha megtartjátok a kapcsolatot, megismeritek egymást, igazán, akkor ebből még egy nagyon szép kapcslat lehet.. Kb. 4-5 év múlva.
Sok sikert!
Kedves előző hozzászóló!
Tisztában vagyok vele, azért is mondtam hogy tutira nem ez az eset áll fenn. És bíztatom őket, hogy tartsák a kapcsolatot! Idővel ki tudja, lehet 20 év múlva nagyon hálásak lesznek érte, hogy bíztattuk őket, majd amikor boldog házasként együtt lesznek. :)
Ez szupi! Akkor tartsátok a kapcsolatot, legyetek boldogok! :)
A "biológiás"...
Hát nem azért, hogy elrontsam a kedved, de szerintem ne!
Én 13 éves vagyok, a barátom 15. igaz, hogy mi suliba jöttünk össze, de nem egy városba lakuk. és így nem jó, mert ha már hétvége van akkor már azt hisszük h meghalunk annyira hiányzunk egymásnak. Mert nem nagyon járnak buszok, és nem nagyon találkozunk szünetekben, mert lehet, hogy épp tesije lesz vagy vmi ilyesmi és álltalába az órák miatt elkerüljük 1mást.
ez nem jó ötlet. mert igy nem haladok 1-ről a kettőre. meg ha valaki teccik akkor mit mondassz neki ha járni akar veled? bocs van egy szenesi barátom. barátkozzatok, de sztem ne legyen semmi köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!