Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, vonzalom, vagy mi ez?
Dióhéjban annyi, hogy barátságnál többet éreztem egy ismerősöm iránt, akivel nem voltunk ennyire jóban sosem, csak egy buli alkalmával közelebb kerültünk egymáshoz, azután nagyon sokat beszélgettünk msn-en stb. Féltékeny voltam, ha más lányokkal láttam, még ha nem is akart tőlük semmit. Egyszerűen az zavart, hogy nem velem volt.
Egy idő után kavartunk. Mostanra elmúlt minden, már nem érdekel, sőt néha idegesít a hülyeségeivel, azokkal, amiken anno nevettem, és amik miatt "beleszerettem", vagy nem is tudom. Szerintetek ez mi lehetett?
18/L
Én úgy vélem nagyon megtetszett neked, és lehetséges, hogy kezdtél többet érezni iránta. Írtad, hogy nem az eseted ráadásul a barátod is. Valószínű megijedtél tőle, és bebújtál a csigaházba. :)
Velem is volt ilyen, aztán rájöttem, hogy megrémültem. Összejöttünk, és nagyon csodálatos volt.
Ez szerelem: Testeden melegborzongás fut át
ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak ha meglátod,
hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár
a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha testedet az övéhez tervezték
volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá
gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor
meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!