Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem, vonzalom, vagy mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem, vonzalom, vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Dióhéjban annyi, hogy barátságnál többet éreztem egy ismerősöm iránt, akivel nem voltunk ennyire jóban sosem, csak egy buli alkalmával közelebb kerültünk egymáshoz, azután nagyon sokat beszélgettünk msn-en stb. Féltékeny voltam, ha más lányokkal láttam, még ha nem is akart tőlük semmit. Egyszerűen az zavart, hogy nem velem volt.

Egy idő után kavartunk. Mostanra elmúlt minden, már nem érdekel, sőt néha idegesít a hülyeségeivel, azokkal, amiken anno nevettem, és amik miatt "beleszerettem", vagy nem is tudom. Szerintetek ez mi lehetett?

18/L

2010. jan. 2. 02:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem egyáltalán nem az ideálom külsőleg. Ezért sem értem, hogy miért történt ez.
2010. jan. 2. 02:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet megérteni. Hogy az volt e egyáltalán azt egyedül te tudhatod. Csak te tudhatod mit éreztél akkor és mit érzel most. Ha már nem kell neked, akkor ez lehet csak fellángolás volt. Mindenesetre az ember nem szokott féltékeny lenni, ha nem érez az illető iránt semmit.
2010. jan. 2. 03:04
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet csak ki akartad sajátítani, és amiatt voltál féltékeny... Nem voltál véletlen egyedüli gyerek? (én az voltam és magamon is észre vettem ilyesmit még anno)
2010. jan. 2. 03:31
 4/7 A kérdező kommentje:
De, egyke vagyok. Viszont más haverommal/fiúbarátommal sosem volt így.
2010. jan. 2. 06:20
 5/7 anonim válasza:

Én úgy vélem nagyon megtetszett neked, és lehetséges, hogy kezdtél többet érezni iránta. Írtad, hogy nem az eseted ráadásul a barátod is. Valószínű megijedtél tőle, és bebújtál a csigaházba. :)

Velem is volt ilyen, aztán rájöttem, hogy megrémültem. Összejöttünk, és nagyon csodálatos volt.

2010. jan. 2. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem,hisz ha nem tettszik külsöleg akkor szerinted az? pfffff
2010. jan. 3. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez szerelem: Testeden melegborzongás fut át

ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak ha meglátod,

hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár

a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha testedet az övéhez tervezték

volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá

gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor

meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen..

2010. jan. 3. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!