Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy engeszteljem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engeszteljem ki a barátomat? Meg haragudott rám

Figyelt kérdés
:(
2014. jún. 8. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megbeszéltetek 2 találkozót és te mindkét alkalommal inkább a barátnődnél voltál. Ez nem szép dolog, de nem csak azért, mert a fiúdról van szó.

Ha valakivel megbeszélsz egy találkozót, akkor arra illik elmenni, legyen az bárki.

Legalább szóltál neki, vagy csak egyszerűen nem mentél el?

Jogosan haragszik. Próbáld vele megbeszélni.

2014. jún. 8. 20:35
 12/18 A kérdező kommentje:
hirtelen lett meg beszélve ezek a randik és a barátnőm is nagyon meg tud sértődni...most akkor nem azt szokták mondani hogy ne hanyagoljuk el a barátokat egy kapcsolta miat....de most tudom jogosan haragszik de azért meg érthetne engem is...nem?:/
2014. jún. 8. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát tulajdonképpen ezt én sem venném jó szemmel ha nem jönne el barátnőm de nem hiszem hogy ennek bármilyen szövődményekkel kellene járnia :D Csak beszéljétek meg és kész :D
2014. jún. 8. 20:42
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi, csak hát ha nem hajlandó találkozni, az úgy nehéz lesz...
2014. jún. 8. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát nem értem legalább miért nem hajlandó megbeszélni, de ha ennyire haragszik akkor is egy kis idővel már hajlandó lesz találkozni :)
2014. jún. 8. 20:54
 16/18 A kérdező kommentje:
remélem:) pedig próbáltam bocsánatot kérni...de.....:(
2014. jún. 8. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nme érted, képzeld magad a helyébe. Te mit éreznél, ha a pasid 2x egymás után nem jön el randizni??
2014. jún. 8. 21:13
 18/18 A kérdező kommentje:
volt már olyan sőt többször is....szval nem értem őt...de mind1:/
2014. jún. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!