Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki a páromat?
Eleve rosszul állsz hozzá. Milyen férfi szerep ez? Felbosszantod, aztán mész vissza bocsánatért esedezni.
Az ilyeneket szokták kidobni vagy megcsalni.
Légy hozzá őszinte, írd/mondd azt, ami a szívedből jön.
A lényeg,hogy éreztesd vele, mennyire fontos neked és, hogy szereted. Szerintem a legszebb, ha te magad fogalmazod meg, nem pedig valami más által idézett szöveget nyomsz be. Persze, az is lehet szép, de szerintem többet ér, ha magad írsz valami kedveset, szépet.
Nekem a múltkor verset írt a párom, teljesen meglepődtem, nem is számítottam rá. 2 napig nem találkoztunk, s reggel mikor felébredtem láttam az üzenetet. Alig hittem a szememnek. Sokkal jobban örültem ennek, mintha valami idézetetet írt volna. Személyesebbnek éreztem. :)
gondolom az elhanyagolás azt jelenti,hogy megzsarolt a csaj,hogy legyél többet vele különben ez meg azt helyez kilátásba.
te meg bedőlsz a legalapabb női játszmának.
ne mentegetőzz semmit se,annál rosszabb lesz,bocsánatot se kérj,miért is tennéd?
azért mert nem engedsz a zsarolásnak?
had puffogjon holnap,te meg csináld amit akarsz.
hétfőn meg ha nagyon forszírozza,akkor mondod neki-
az vagyok,aki vagyok és ezért nem fogok bocsánatot kérni,nem tettem semmi rosszat amiért kellene.ha abbahagytad a puffogást,akkor gyere levisszük a kutyát,nah gyere már,indulj!
Sehogy ne engeszteld ki mivel nem tettél semmit, nemhogy bármi rosszat.
Mondd neki, hogy nem a pincsije vagy és rajta kívül is van magánéleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!