Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy tisztességes lány vagyok. Nekem is olyannak kéne lennem aki mindenféle pasival összefekszik? Miért a k. vák keltik fel a férfiak figyelmét?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 18:28
11/16 anonim válasza:
Ja és ilyen mentalitassal mégis miért gondolod hogy többet nyújtasz a "ribiknél"?
12/16 anonim válasza:
Nekem csak a magadfajta lányok tetszenek, a ribiket meg hagyd a francba!
13/16 anonim válasza:
Nem csak a k.rvák keltik fel a férfiak figyelmét, csak te leszarod a normális pasikat, mert nem elég menők hozzád.
14/16 anonim válasza:
Akkor hiszed vagy sem, de el kell mondanom, hogy én egy 26 éves pasi vagyok, és még nem voltam nővel. Nem azért, mert ronda vagyok, vagy mert homo vagyok.
Jóképünek mondanak és a gondolkodásmódommal sincs baj szerintem.
De a mai társadalom szerint igen is defektes vagyok! Hogy miért? Mert egyszerűen várok arra a lányra, aki megérdemli, hogy vele legyek együtt először! Nem nagyképűségből mondom, de többre tartom magam annál, mintsem hogy könnyűvérű r*banokkal feküdjek össze! Csak sajnos egyre elkeseredettebben keresem, mert kb. ritka, mint a fehér holló!
15/16 anonim válasza:
A megoldás egyszerű: azoknak kellene tán esélyt adni akiket a friendzóne-ba száműzöl, és nem csak az agresszív, kötekedő, tapló helyimenőcsávókkal ismerkedni.Igen, ők olyanok hogy mindenkit megmásznak, és nem, nem fognak megváltozni senki kedvéért.
16/16 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy Zsanettnak hívnak.
A többi lány pedig azért fekszik össze sokmindenkivel mert így előbb utóbb megtalálják az igazit. True story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!