Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, és nyomulósnak tűnhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, és nyomulósnak tűnhet? Olvasdd el, légyszives

Figyelt kérdés
VAn 1 srác,aki tesóm haverja,és 1x tesóm msn-e bejelentkezett automatikusan,és ráirt(mivel tesóm nemvolt aközelben),én meg irtam,h bocsi,de huga vagyok,de "nem elmondani",mert a végén úgy jönne ki,h pasizásért jöttem fel meg ienek,persze viccesebben zajott le az a dialógus.ÉÉs nem lenne gáz,ha ezek után felvenném msn-re,vagy mijó öltetek van plzz?Mert ő még a nevemet se tudja sztem,nemhogy msn-emet,van vmi jóó ötletetek amivel az msn-em a tudtára juthat vhogy vagy felvegyem(nem lesz nyomulás?nah irjatok :)
2010. jan. 1. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Hazugság nélkül nem tudod elkérni főleg mert nem ismer téged annyira:P Hazugsággal meg csúnya dolog lenne:P

(Kül hazudjad azt h te a tesód vagy, és letiltották a tesód msn-jét(persze nem tudod miért) és most ezért a te msn-eddel léptél be, és felveszed 1 kis beszélgetésre, persze rögtön közlöd miután felvetted h jajjjj mennem kell, lelépsz kb 1 órára, visszalépsz és tádá, ott van:D)

Persze a kor is számít... mert ha nincs nagy kor külömbség akk még csak egyszerüen elkérheted:P Ha nagyobb, igen az nyomulás:D

2010. jan. 1. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
korotok?
2010. jan. 1. 22:07
 3/6 anonim válasza:
tesóddal mindenképp közöld, csak annyit, h felveszed, mert haragudhat rád különben.
2010. jan. 1. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
én 16,ő 17 :D igy? :D
2010. jan. 1. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát így kevésbé tűnhet annak, sztem nyugodtan elkérheted

első

2010. jan. 1. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
CSak am az a gond,h tesóm meg az én msn beszélgetéseink között is stilusban van különség(teljesen más hangnemben,stilusban irunk),meg tudnak közös dolgokat,amiket csak ők tudnak,ha megkérdezné nem tudnék válaszolni biztos,mert nem tudnám,h mivolt akkor meg ienek :SEzesetben nagyon légyszives,van más ötletesebb/jobbötletetek? :S Az első tanácsa tök jó am,csak itt a gond :S
2010. jan. 1. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!