Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor ezt csinálom felizgul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor ezt csinálom felizgul, vagy mi?

Figyelt kérdés

Mikor rálehelek a fülére, megnyalom, megharapom elkezd szorítani mindenemet, (a fenekemet is legtöbbször amit élvezek is xd) ölelget szorosan, simogat , összevissza csókolgat nyaktól kezdve fülig arcig vállig. És azt mondja utána, hogy ne csináljam, mert kirázza a hideg (azt is mondja, hogy uralkodjak magamon).. meg tiszta libabőr lesz és elkezd fázni akár 30 fokban is. és ilyenkor nem ura önmagának, látom rajta hogy ez ösztönös. Meg mikor már látja hogy a fülét méregetem direkt úgy fordul hogy ne tudjam elérni. xd

Akkor ilyenkor be van izgulva?

L

2014. jún. 7. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
"A férfiak egyik legerősebb erogén zónája a fül. Amy Levine, szexualitásban járatos New York-i szakember tanácsa szerint a hüvelyk- és mutatóujjat arra a pontra kell helyezni, ahol a fülcimpa és az arc határa van, majd finom, csippentő mozdulattal lefelé húzni az ujjakat, míg a fül ki nem jön az ujjak közül. Ezt ismételgetve tuti a siker!"
2014. jún. 7. 23:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez igen :D
2014. jún. 8. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
köszi a tippet a pasim negyed óra múlva ér haza kipróbálom:D
2014. jún. 8. 00:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha nekem írtam,ugyan :D
2014. jún. 8. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
eszméletlenül izgató, főleg ha még a hajában is turkálsz gyengéden.. szerintem nincs férfi aki erre nem izgul fel
2014. jún. 8. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor jackpot-om van :d
2014. jún. 8. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Na VAJON miért csinálja ezeket: elkezd szorítani mindenemet, (a fenekemet is legtöbbször amit élvezek is xd) ölelget szorosan, simogat , összevissza csókolgat nyaktól kezdve fülig arcig vállig"

Ez a kérdés most komoly? Ennyire nincs kinek elmesélned ezeket hogy már kérdésbe kell kiírnod amikor TUDOD rá a választ? Nagyon gáz vagy.

2014. jún. 8. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
bocs már, hogy nem értek hozzá
2014. jún. 8. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!