Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez velem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem? Miért csinálom ezt? Miért? Miért? Miért?

Figyelt kérdés

Van egy betegségem, igen betegségem, mert ez már betegség, betegesen beteges.

Az, hogy mindig 10 perc alatt beleszeretek mindig valakibe.

ÉS eddig mindig átvertek. És megfogadtam, hogy sosem leszek szerelmes, sosem fogok ragaszkodni soha senkihez, mert ha őszinte vagyok mindig csak a rosszat az átverés a bepalizást kapom.

De nem tudok mit csinálni, 10 perc beszélgetés után, legyen az net vagy személyes, betegesen, halálosan beleszeretek abba a lányba. De úgy, hogy ott perpill ha kell az életemet adnám azért, hogy annak a lánynak jó legyen. Meghalnék érte. 10 perc ismeretség után, úgy, hogy még nem is láttam élőben a lányt, sőt úgy, hogy még képet sem láttam róla, tehát vakon szeretek bele halálosan a lányokba.

Miért van ez velem???

Lehet azért mert "apám" gyerekkoromban elhagyott minket? Kb 2 éves lehettem, azóta se hírét se hamvát nem láttam, azt se tudom, hogy él-e vagy sem. Lehet ez miatt szeretek bele ilyen rövid idő alatt emberekbe? Lehet azért, mert a szeretetemmel próbálom magamhoz kötni azt akit szeretek és így hátha az enyém lesz örökre és így nem kell átéljem azt, hogy egyszer véget ér és elmegy, úgy mint pl az apám?

Vagy mitől lehet ez velem?

Olyan lelki és szellemei ne meg fizikai fájdalommal jár ez, mikor bele szeretek valakibe és az átver, mert eddig csak az történt, olyannyira fáj, hogy, szavakkal ki sem tudom fejezni.

Éget, szúr, mar, hasit, tép és értitek, a lelkemben a szellememben és mindent a szívemre veszek és olyankor rosszul vagyok. Be kell vegyek gyógyszert, hogy lenyugodjak mert akkor szívrohamot kapok. Rám jön egy remegés, egy halálfélelem, a gyomromban a görcs a torkomban a gombóc a folyamatos sírhatnék.

Tehát nagyon rossz ezt átélni nekem. És több hónap kell míg kiheverem ezeket. 6-7 hónap míg túlteszem egy ilyenen magam. És most az elmúlt 2 hónapban már 4-szer vertek át így. ÉS most nagyon nem vagyok jól. Rengeteget fogytam, a szívem fáj, majd lehet el kell menjek a kardiológiára és nem tudom, hogy mit tegyek.

Mitől van ez velem???

21f

2014. márc. 3. 11:07
 1/8 Mr. Truth ***** válasza:
Azért mert még nem kaptál elég nagy pofont az élettől a nők miatt. :)
2014. márc. 3. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem te egy kapcsolatra vágysz nagyon ahol igazán megbecsülnek nem kimondottan a lányok iránt érzel szeretetet hanem maga a kapcsolat dologra vágysz már ennyire.Viszont nem árt egy szakember sem.
2014. márc. 3. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Befolyásolhatja az apa hiány is igen! Én is ismerek ilyet. De ezek nálad nem szerelmek, csak a ragaszkodás iránti vágy ennyire erős nálad. Ezt saját magadnak kell megtanulni kezelni, és lehet csak akkor fog menni, ha igazán szerelmes leszel.
2014. márc. 3. 11:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt észre vettem magamon, hogy szeretnék már egy igazi komoly kapcsolatot.

És szeretnék hűséges lenni, kitartani, szeretnék végre valaki lenni, akire figyelnek és legyek végre ok, és okozat.

Szeretnék kitartani, szeretnék nemet mondani más lányoknak, hogy "bocsi, de barátnőm van" szeretném ezt.

De egyszerűen, nem jön össze.

Azt vettem észre, hogy a túlzott őszinteség, a túlzott hűség és kitartás, abszolút nem jön be a lányoknak.

Elijesztem vele őket.

De nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok, ilyen lettem, lehet apám miatt, lehet az életvitelem miatt. Nem tudom.

De nehéz felfognom azt, hogy senkinek nincs szüksége rám. Járom az utcát, feketén, szürkén, haladnak el mellettem az emberek és olyan mintha nem is látnának engem. Mintha mindenki maszkban járna, kelne, sötét szemüveggel a szemükön, hogy ne lehessen átlátni rajta.

Kérdem, minek kell a titkolózás, minek kell a folytonos hazugság.

És miért nem kell senkinek egy őszinte és igaz ember?

2014. márc. 3. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindez azért történik veled, mert nem vetted még észre , hogy az ember mindig egyedül van.Amennyiben lenne egy kapcsolatod, ott is folyamatosan visszaigazolást szeretnél majd kapni afelől, hogy a másik szeret e téged, vagy elfogad e téged.Ezzel a hozzáálllással az lenne.

Először is légy türelmesebb és elfogadóbb önmagaddal szemben.Mert amíg ezt nem teszed, nem leszel képes egy már működő kapcsolatodon belöl sem türelemre és elfogadásra pároddal kapcsolatban, ha ő épp kevésbé szeretetteljes hangulatában van.

Azt az energiát, amit leendő kapcsolataidba fektetsz, először fordítsd önmagad megèlèsére, önmagad kiteljesítésére, hogy ha egy kapcsolat ezekután szóba kerül, akkor ott legyen mit megosztanod abból az örömből, amit a másik jelenléte nélkül fedeztél fel önmagadban.

Máskülönben a sóvárgás mindig ott lesz benned.Amit viszont egyszer megszereztél az egyedüllèteden keresztül önmagadból örömöt, az örökre a tiéd marad.A kapcsolatok 90%_a azért megy tönkre, mert nincs mit megosztaniuk az embereknek.A kapcsolatok felszínesek maradnak és tárgyilagosak éppen azért, mert ha a felszínre kerül mindaz ami bennük van, akkor kiderül, hogy nincs ott semmi csak sóvárgás és a hiányérzete annak amit szeretnének, hogy ott legyen..

Tehát először szeresd önmagadat egyedül.Azután már teljesen más szerelem lesz az amit majd megélsz.mert a szerelemben egyúttal önmagadba is szerelmes vagy, ezért soha nem fogsz csalódni senkiben.

2014. márc. 3. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva már ismerem magamat.

A baj az, hogy nem ismertem ki magamat.

Tudom milyen vagyok. Tudom, hogy viselkedek, hogy reagálok a külső ingerekre. De sajnos mivel nem éreztem még ilyet így nem tudom irányítani ezeket a gondolatokat és érzelmeket.

Hiába ismerem magam, mert nagyon mélyről jöttem. Hiába törtem a felszínre, ha nem ismertem ki a lelkemet, szellememet. Mert még sosem volt kapcsolatom, sosem volt barátnőm, nem voltak barátaim, így mindig csak magamban a fejemben képzeltem el azt, hogy milyen lehet ha van barátnőm. ÉS indig azt képzeltem el, hogy az őszinteség és a hűség mindenek felett áll. Hisz ezt láttam, a filmekben, tv műsorokban, ezt olvastam újságokban, és ezt tapasztaltam az egész világban. Őszinteség, és hűség ez az én két legfőbb erényem.

anyám neveltetése, apám hitbaja, a "családom" monogámiája, és talán prűdsége tette ezt velem, nem tudom.

De valamit sejtek. Hiába békélek meg önmagammal. Hiába ismerem k i önmagamat. Hiába szeretem elsőnek magamat. Hiába.

A gyerek is úgy tanul meg járni, hogy pár százszor elesik és talpra áll.

Itt is ez a baj, csak itt annyiban különb, hogy én még nem estem úgy istenesen el, mert még soha senkim sem volt akivel együtt lehettem volna, így nem is tapasztaltam még meg egy szerelmi kapcsolatot, vagy párkapcsolatot vagy bármilyen más kapcsolat igazi elmúlását.

Lehet, hogy abból tanulnék és visszafognám magam. De lám, ördögi kőr, mert így sosem lesz kapcsolatom és sosem lesz tapasztalatom, hogy kiismerjem önmagamat.

hmm...ez tényleg ördögi kör.

2014. márc. 3. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem belém nem szeretnél :D
2014. márc. 3. 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:

na és mért?

lássuk ki vagy?

beszélgessünk.

van kedved ismerkedni?

2014. márc. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!