Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő egy ilyen férfivel?
Én nem viselném el.
Ez nagyon pofátlan dolog!!
Nem azzal van baj,hogy nézi őket hanem azzal, ha feltűnően csinálja ezt.Nem mehet becsukott szemmel,szóval azért nézni hadd nézzen már,de ha kapcsolata van ne nézegesse nagyon feltűnően,csak nagyon szolidan.
Ha nem szolidan csinálja,hanem pofátlanul akkor kuka...
Én tuti nem néznék másokat ha a barátnőm is velem van, vagy ha mégis akkor legfeljebb csak egy pillanatra a szemem sarkából de annyira azért tekintettel lennék a barátnőmre hogy legalább ő ne lássa :D
25/F
Ha nem vagyok ott, nézhet (csak nézhet) bármi nőt. De ha ott vagyok, akkor engem nézzen, mert ha mást néz, akkor mehet és megdughatja azt a másikat, én pedig pápát mondok.
Ne legyél hülye, ne hagyd magad megalázni.
"mert az a férfi aki nem nézi meg a nőket, az b*uzi.."
Nem akarsz egy értelmesebb férfit keresni? Nem hiszem, hogy ez jó irányba változna az évek folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!