Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba de nem jövök be neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyakran szoktunk beszélgetni és szinte mindenről ugyan az a véleményünk. Ugyanazokat a zenéket szeretjük, ugyanazt szeretjük csinálni és órákat is tudunk beszélgetni. Viszont szerintem nem jövök be neki. Azt mondta neki a "swag-es" fiúk jönnek be és én utálom azt a stílust. Talán ez az egyetlen amiben nem értünk egyet. Előfordul hogy megölel de ő eleve ilyen fiú-lány barátaitól függetlenül. Nem tudom merjek-e felé közeledni mert félek hogy leégetem magam a szemében és onnantól még barátok se leszünk. Másrészt félek attól hogy nemet mond és azt szerintem elég nehezen tudnám kiheverni. Amikor a közelemben van csak ő vele foglalkozom és állandóan azon gondolkozom éjjel, nappal hogy hogy mondjam el úgy, hogy az előtt rájövök hogy reménytelen még mielőtt nemet mondana. Előre is köszönöm a lehetőleg hasznos válaszokat!2014. jún. 7. 19:34
1/4 anonim válasza:
Beszéld vele meg diszkréten ezt a dolgot :)
Mondd el neki h tetszik neked de ha ő nem akar többet te azt is megérted nem erőlteted. És akkor ha nem jössz be neki így nem fogja megszakítani a barátságot ;)
2/4 anonim válasza:
Eddig se nagy sikersztori az eset, szóval próbálkozz. Ez olyan dolog, hogy mindent, vagy semmit. Sokat veszíthetsz, de sokat is nyerhetsz. Tőled függ, hogy elrugaszkodsz-e, és megszerzed e a csajt. Sok sikert. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondja nincs bennem semmi visszataszító de ő mást szeret. gondolom elfelejthetem..
2014. jún. 7. 21:09
4/4 anonim válasza:
első vagyok
hát így sajnos igen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!