Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15éves vagyok, és szeretném visszaszerezni a nálam 17évvel idősebb szerelmemet. Mit és hogyan tegyek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 17:26
1/5 anonim válasza:
Azta... szerintem keress magadnak korodbelit. Szerintem rájött, hogy nem passzoltok korban, gondolkodásban stb stb. Felejtsd el!
2/5 anonim válasza:
Jól sejtem h az a pasi 32 éves??? Szerintem ne nagyon akard őt visszaszerezni mert le is csukhatják mert még nem vagy 18 éves!!!! Inkább Próbáld meg elfelejteni!!!!És majd idővel jobb lesz!!!
3/5 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy sehogy!
Ha 18 éves lennél jól van akkor még asztmondanám hogy ess neki de te még kiskorú vagy ő meg már felnőtt ember.Anyukád sem őrülne ennek a kapcsolatnak és neki is éretebb nő kell.
Foglalkozz inkább a korodbeli fiúkkal.
4/5 A kérdező kommentje:
hát mindenkinek köszönöm,de kibékültünk...most minden a régi és én olyan boldog vagyok!
2008. júl. 30. 20:02
5/5 A kérdező kommentje:
na igen...vége...és most még boldogabb vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. okt. 4. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!