Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú fiúra nézel fel inkább? Melyik nagyobb a szemedbe?
1. Minden héten jobbnál jobb, csinosabb csajokat dönt le, de nincs komoly kapcsolata.
2. Egy átlagos kövérebb, nem olyan csinos nővel van, viszont hűséges soha nem csalta meg és hosszú éveken át vele van.
11. Igen nem írtam infót a pasiról, de mondjuk helyes kimondottan jó pasi.
(amúgy a hozzászólásodról sugárzik a felszínesség kevés érzelmi intelligencia, de nem baj ez még megbocsátható, mert kislány vagy még 18 évesen :) )
"Mai világban szerintem nehezebb hűséges maradni egy nőnél leállni, amikor tele vagy kísértéssel, mint csinosabb nőket felszedni csak szexre."
Bocs de ezen jót röhögtem...
Akinek van párja és szereti is, annak nincs olyan hogy kísértés, meg hogy nehéz ellenállni....
Amúgy meg, hogy a kérdésre válaszoljak: olyan nővel van akihez ő vonzódik, hűséges, és nem kefél orrba szájba akárkikkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!