Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik típusú fiúra nézel fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú fiúra nézel fel inkább? Melyik nagyobb a szemedbe?

Figyelt kérdés

1. Minden héten jobbnál jobb, csinosabb csajokat dönt le, de nincs komoly kapcsolata.

2. Egy átlagos kövérebb, nem olyan csinos nővel van, viszont hűséges soha nem csalta meg és hosszú éveken át vele van.

2014. jún. 6. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
a 2. persze, hogy hűséges, a kövér pasikra nem ragadnak a csajok. szerintem, ha a kövérebbnek is olyan külsővel rendelkezne, mint az 1., akkor ugyanolyan "csapodár" lenne, és biztosan nem egy ronda, kövér nővel járna. amúgy a válasz a kérdésre, én az elsőre. 18L
2014. jún. 6. 15:46
 12/16 A kérdező kommentje:

11. Igen nem írtam infót a pasiról, de mondjuk helyes kimondottan jó pasi.

(amúgy a hozzászólásodról sugárzik a felszínesség kevés érzelmi intelligencia, de nem baj ez még megbocsátható, mert kislány vagy még 18 évesen :) )

2014. jún. 6. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit foglalkoztat téged ez a dolog, nem vagy biztos magadban? A külvilág reakcióitól függ az értékrended?
2014. jún. 6. 15:52
 14/16 Andrea Henrietta ***** válasza:
Én azokra a férfiakra nézek fel, aki bár jól néz ki, sikerül enngem meghódítania és meg is tartania. A többit nem rangsorolom.
2014. jún. 6. 15:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Andrea Henriettánál csak úgy tombol a női büszkeség :)
2014. jún. 6. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Mai világban szerintem nehezebb hűséges maradni egy nőnél leállni, amikor tele vagy kísértéssel, mint csinosabb nőket felszedni csak szexre."

Bocs de ezen jót röhögtem...

Akinek van párja és szereti is, annak nincs olyan hogy kísértés, meg hogy nehéz ellenállni....

Amúgy meg, hogy a kérdésre válaszoljak: olyan nővel van akihez ő vonzódik, hűséges, és nem kefél orrba szájba akárkikkel....

2014. jún. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!