Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú fiúra nézel fel inkább? Melyik nagyobb a szemedbe?
1. Minden héten jobbnál jobb, csinosabb csajokat dönt le, de nincs komoly kapcsolata.
2. Egy átlagos kövérebb, nem olyan csinos nővel van, viszont hűséges soha nem csalta meg és hosszú éveken át vele van.
ha tisztességre megyünk akkor a 2.
hülye kérdés...
Pont nem foglalkozom egyikkel sem, az elsővel mert komolytalan, a másodiknak meg kapcsolata van.
Mindenki olyan életformát választ amilyet akar amíg törvénybe vagy az én személyes jogaimba nem ütközik nem érdekel és nem helyezem egyiket a másik főlé. Milyen alapon? Lehet az 1.-es pont azért csinálja mert alkalmatlan egy komoly kapcsolatra, akkor meg jobb ha nem bánt meg senkit hanem éli az életét nem? (ahhoz hogy milyen csajt szed össze meg végképp nem az én dolgom, nem is értem miért van kiemelve hogy csinosakat, szerintem ez csak azoknál érdem akik a külsőre mennek, egy éjszakásnál meg mi más számítana logikus de mivel az engem nem érdekel felőlem birkózókat is felszedhetne). A másodiknál meg becsülendő a hűség de nem kell érte máris megkoronázni, szerintem alap hogyha szereti valaki a párját akkor nem csalja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!