Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy oltan legyen a kapcsolatunk mint regen?
Figyelt kérdés
A segitsegeteket szeretnem kerni. A parommal 2 eve vagyunk egyutt. Mindennel jobban szeretem. Kb egy honapja ugyerzem mintha mar nem lennek neki olyan mint regen, nem ugy viselkededik. Nem olel meg annyiszor, nem kedveskedik annyit, elhanyagol. Tudom hogy nehez a munkaja es faradt, megertem ezt de megis nagyon furcsa es rossz erzes.. Tudom hogy szeret, de megsem mutatja ugy ki mint a kapcsolatunk elejen.. Megszeretne kerni a kezem.. de megis elhanyagol.
En szeretem ot es nemtudom hogy mit tegyek hogy legyen olyan jo a kapcsolatunk mint regen.
2014. jún. 6. 13:26
1/1 anonim válasza:
Első válaszadónak biztosan frontja van.Igazság szerint innen nem tudom megítélni a helyzetet,de ha úgy érzed,üljetek le és dumáljátok meg ezt a dolgot.Vagy te is mondhatod neki,hogy ha úgy van elmehetnétek sétálni,erre-arra hiszen most jön a hosszúhétvége:) De azért ne vágd ki a hisztit..azt mi féfiak nem díjazzuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!