Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a fiúnak akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a fiúnak akivel ismerkedtem vannak pszichés problémái? Jól tettem hogy végleg megszakítottam vele minden kapcsolatot?

Figyelt kérdés
1 hónapig ismerkedtem egy fiúval. De már előtte is ismertük egymást. Én egy rendes fiúnak ismertem meg mielőtt elkezdtünk randizni. 1. randi után egy hétig nem keresett. Én másnap felhívtam de fel se vette a telefont, vissza sem hívott. Majd egy hétre rá keresett hogy találkozhatnánk. Azt mondta azért nem keresett mert elfelejtett. Megint találkoztam vele. Napokig megint nem keresett hiába mondtam hogy ez nálam nem jön be. Irtam neki facebookon de vissza sem írt. Azt mondta nem volt kedve velem beszélni. Erre mondtam hogy akkor felejtsen el. Hetekkel rá írt hogy fontos vagyok neki és nem akar elveszíteni. Megint megbocsátottam. De azóta nem kért tőlem randit. Sőt ha beszéltünk facebookon is mindig megváratott a válasszal percekig mert ő más weboldalt is néz. Ebből láttam hogy ő soha nem fog megváltozni és nem is vagyok neki egyáltalán fontos. Úgy hogy írtam hogy mi nem illünk össze és most már tényleg hagyjon békén. Erre azt írta hogy jobb lesz így és hogy játsszam csak a sértődöttet. Én 20 ő 24 éves.
2014. jún. 6. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Húha, most aztán jól megmondtad és indult is a hiszti az első nem tetsző válaszra.

Ha élőben is ilyen vagy akkor tényleg nem csodálkozom a srácon.

2014. jún. 6. 10:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Most meg mi a bajod?Válaszoltunk a kérdésedre!Mindenki szerint felejtős a diplomás embered!Minek kérdezel ha magadban már rég meg van a válaszod,ami tök más mint a többség gondol!?
2014. jún. 6. 10:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak a válaszomra lettem volna kíváncsi, hogy nem olyan hülyeségekre amiket ti írtok. Még ha nem lenne diplomája akkor sem egy értelmi fogyatékos.
2014. jún. 6. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül beteg, lehet csak egyszerűen "ilyen", nemtörődöm valaki. Nem keltetted el az érdeklődését, csak néha jutottál eszébe. Megértelek, én sem toleráltam volna ezt a viselkedést. Vigasztaljon a tudat, ha egyszer valaki után érdeklődne is, azt is csak egy rövid ideig fogja észben tartani, ahogy múlik majd a szerelem, annál jobban el fog maradozni. 37/F
2014. jún. 6. 10:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy ha nem érdekeltem akkor miért akart velem újra kibékülni? Utolsó köszönöm a választ.
2014. jún. 6. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs pszichés problémája,csak nem vagy neki elég fontos.És igen,jól tetted,hogy megszakítottad vele a kapcsolatot.
2014. jún. 6. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Mint írtam, Ő "ilyen". Ne keress benne logikát, rosszul van "bekötve".
2014. jún. 6. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:
ha megérted, hogy miért csinálja, szeretni akkor sem fog. ne rágd ezt a csontot tovább, ha szerelmet keresel szenvedés helyett.
2014. jún. 6. 12:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyerekek, a lányok így működnek mindig a fogyatékos, tapló fiúkra buknak. :D Gondolom baromi jóképű meg izmos a gyerek, ha ronda lenne nyílván nem néznéd el, hogy bolond.
2014. jún. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!