Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, lehet ebből még valami?
A sráccal már 3 hónapja beszélgetünk folyamatosan,tényleg minden nap ír, megkérdezi hogy vagyok, mindenféléről érdeklődik, beszélgetünk. A legelején még találkozni sem akartam vele,nem tudtam elképzelni,hogy hosszabb időnk keresztül legyen közös témánk. De mégis belementem a találkozásba és kellemesen csalódtam,nagyon jól éreztem vele magam.
Az első találkozás után többször találkoztunk már, csók is volt, fogta a kezem az utcán, nála is voltam már.
Múlt hétig ment ez,mikor írta,hogy ő úgy gondolja,hogy nem működik ez a dolog köztünk,beszéljük meg. Megbeszéltük,mert nem éreztem,hogy olyan mély érzések alakultak volna bennem ki iránta (ami ennyi idő alatt fura is lett volna), hogy nincs köztünk semmi. Ő elmondta,hogy egy hétig még nem találkoztunk, nem érezte, hogy hiányoznék neki.
Na,de azóta is minden nap ír, ugyan úgy érdeklődik és tegnap találkozni hívott.
Vajon meggondolhatta időközben ő is magát? Mert én megbántam,hogy belementem,hogy ne legyen köztünk semmi, mert rájöttem,hogy egy nagyon értékes embert vesztek el.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!