Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom meg hogy valoban megcsal e a baratom?
Figyelt kérdés
Mar lassan fel eve vagyunk egyutt!Dec.14 volt az eljegyzesunk.de megis valahogy ugy erzem,hogy megcsal.Nem az hogy van szeretoje,hanem hogy ha van egy lany akkor vele van ertitek...Discoba dolgozik na most amikor nem vagyok ott akkor barmi megtortenhet.Hogyan tudnam kideriteni hogy tenyleg megcsal.Arra gondoltam,hogy befizetek egy lanyt es lemegy oda ahol dolgozik es elkezd vele flortolni,megkerdezi van e barinoje stb...ha mar azt mondja hogy nincs nekem mar az is eleg...Segitsetek lecci,mert mar nem birom!Imadom mindennel jobban de nem vagyok nyugodt,mert mindig idegeskeddem!Annyit meg hozzateszek,hogy egy arab ferfirol van szo...Es meg annyit kerek,hogy ha valaszoltok,akkor ne azt irjatok,hogy arab akkor megcsal meg hogy hagyjam el stb...ezt mar hallotam,en arra vagyok kivi hogyan tudnam megtundi hogy en vagyok csak neki vagy massal osztoszodok!!!ELORE IS KOSZI2010. jan. 1. 15:43
1/5 A kérdező kommentje:
Es meg annyit hozzateszek,hogy az en sms-imet kitorli...
2010. jan. 1. 15:46
2/5 anonim válasza:
Miért nem jársz el arra a szórakozóhelyre ahol ő is ottvan?
3/5 anonim válasza:
Bizalom
sztem jo az az ötlet amit kitaláltál.
5/5 A kérdező kommentje:
Azert nem megyek el arra a szorakozohelyre,mert akkor eleve eszrevesz,hogy ott vagyok...Nah most ugye akkor nem csinal semmit se...Es nem tudhatom sajnos hogyha megcsal meik perce,es figyelni,meg nem tudom valamelyik sarokbol,mert eleve ha az egyik kidobo meglat akkor megkerdezi hogy miert nem a baratommal vagyok..szval ciki lenne:)
2010. jan. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!