Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok másfél éve vagyok együtt a szerelmemmel aki 23 éves vele veszítettem el a szüzességem. Szeretném vele leélni az egész életemet. Maximálisan kielégit meg sem fordul a fejemben hogy szeretnék mást! Milyen tapasztalataitok vannak azzal kapcsolatban hogy valaki egész életében csak egy férfival volt?2014. jún. 5. 10:02
1/4 anonim válasza:
fiatal vagy még és másfél év nem sok, szóval majd idővel összekaptok valamin, vagy valami hülyeséget csinál egyikőtök és akkor majd jön más, amugy meg a házasságok 90% válással végződik
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj, ha valaki úgy tekint a párjára, mint akivel le akarja élni az egész életét, valahol ez a normális. Csak azt is tudni kell feldolgozni, ha mégsem így alakul.
Viszont az biztos hogy tényleg nagyon kevés házasság tart ki, és még azokban is legalább az egyik fél komoly megalkuvásokra kényszerül a további együttélés érdekében. Ettől függetlenül az a jó, ha úgy állsz hozzá, hogy együtt tudtok maradni, és igyekeztek megoldani a problémákat.
3/4 anonim válasza:
én is ilyesmi terveket szeretnék megvalósítani :) én hiszek benne
21F
ha meg akarod tartani egész életedre talán ez a könyv sokat segíthet: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
Remélem sikerül, sok boldogságot :)
4/4 anonim válasza:
20. éve vagyunk házasok. Nekem volt előtte néhány kapcsolatom, neki én voltam az első nő az életében, de a szüzességünket egymással veszítettük el. Egyikünk sem érzi azt, hogy bármi is kimaradt volna az életéből, sőt mindig elmondjuk, hogy mással el sem tudnánk képzelni. Remélem ez így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!