Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat? Ki hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat? Ki hogy van vele? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatként kezdtük a kapcsolatunkat a barátommal. Első 2 hónapban voltunk messze egymástól, utána összeköltöztünk egyből, 7 hónapja együtt élünk. Maga a kapcsolat jónak mondható, kisebb összetűzések előfordulnak persze. Most úgy hozta az élet, hogy megint 2 hónapot külön országban kell legyünk, utána néhány hetet együtt leszünk és megint néhány hónapig semmi.... Én nem hiszek a távkapcsolatban szerelem, meg kötődés ide vagy oda... Nem szeretném őt elveszíteni, de telefonon, meg skype-on lógni hónapig, annak nincs értelme szerintem, félek az elhidegüléstől. Ti hogy vagytok ezzel? Aki volt már ilyen szituációban, elmesélné nekem?
2014. máj. 6. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elején mikor összejöttem párommal 1 órányira laktunk, de nem tudtunk sokat találkozni 3 hónapra rá összeköltöztünk. Aztán pár hónapra rá 3 hónapra külföldre ment. Végig skype-on beszélgettünk, mi túléltük. Nagyon jó volt viszont látni. Szerintem működhet, csak akarni kell. Persze ha folyamatosan csak 2 hétre látod aztán hónapokig nem az megölheti a kapcsolatot.
2014. máj. 6. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha többet.
2014. máj. 6. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Működhet, de nagyon kell tudnod szeretni a másik embert.
2014. máj. 6. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

2 hónap az semmi...

Amúgy nekem 3 éve távkapcsom van és megy. Ami gond van, az nem ebből adódik.

2014. máj. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!