Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok alapján milyen jövőt jósoltok egy távkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Egyik idei nyaralásomon ismertem meg, a nálam 5 évvel idősebb srácot, aki 150 kmre lakik tőlem. Azóta neten dumálunk, de sajnos a munkája miatt ez nem túl sűrűn lehetséges. Érezteti, hogy nem vagyok közömbös neki, de konkrétumot ezzel kapcsolatban még nem mutatott. Csak szeretném 'sejteni', mire számíthatok2012. aug. 13. 15:59
1/5 anonim válasza:
semmi jóra, az ilyen kapcsolatok egy darabig szoktak működni, aztán az egyik fél talál egy helyi barátot/barátnőt, és lép, a másik meg hoppon marad és szív.
2/5 anonim válasza:
Láttad már a Cool Túra című filmet? Na az az egyik véglet. A másik ( a jobb) pedig, hogy életetek végéig együtt maradtok és szeretitek egymást, rajtatok áll.
3/5 anonim válasza:
Semmi jót, ezek csak nyári kalandok. Addig beszélget veled, amíg nem talál mást a közelében.
24/N
4/5 anonim válasza:
Nekem már 4 éve működik. Az előző kapcsolatom is távkapcs volt, 3 évig tartott, és nem a távolság miatt lett vége.
5/5 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján semmilyet...csak nyári kalandok lesznek a legtöbből, ahogy előttem is írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!