Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet depis a párom vagy életunt? Hogyan tudok egy kis életet lehelni belé? (lent)

Figyelt kérdés

A párom a 30as éveiben jár, mondhatni kiélte magát, mire megismerkedtünk. A gondom az, hogy semmi programhoz nincs kedve. Ritkán eljön a szüleimhez, néha elvisz sétálni, de pl moziba vagy múzeumba vagy akármilyen kultúr vagy társas programokba képtelen vagyok bevonni. Hülyén hangzik, de azzal hogy ennyire passzív, mérgezi a kapcsolatunkat. Egy életet tervezünk, épp babát várok. És még így sem hajlandó megeröltetni magát programokra. Vannak barátai, de az zavar, hogy nem akar társaságba menni, azt mondja nincs igénye rá! Szerintem egy egészséges ember szeret jönni-menni, néha társaságba járni és a párja kedvére tenni, főleg ha az terhes a gyermekével és egész nap egyedül van.

Ez depi nála vagy csak ennyire magánakvaló? A kapcsolatunk elején nem volt ilyen! Akkor lehet csak megeröltette magát hogy megkaparintson, mert mióta terhes vagyok, azóta nem akar sehová se menni. Mintha lenyugodott volna, hogy most már az övé vagyok. Én viszont nagyon igénylem a társaságot, a programokat. Ő viszont nem és nem tudom rávenni semmire. Tökéletes lenne a kapcsolatom, csak ez nem stimmt....

Így kell elfogadnom, vagy valahogy rá tudom vezetni, hogy jöjjön velem? Annyira nem megy, pedig mindent megpróbáltam! Szeretem őt, de nem tudom, lehet ő ennyire otthonülős, magánakvaló, vagy egyszerűen depis? Nem dolgozza halálra magát, estére mégis fáradt és csak a tv előtt akar velem ülni. Nekem ez meg monoton és megfulladok. Segítsetek! Szerintetek mi van vele?

2010. jan. 1. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magának való és nincs igénye közösségi életre. Nem helyes, ha rá akarsz olyan dolgokat erőltetni amiket nem szeretne. Ez önző dolog. Neked sem tetszene, ha folyton háborgatna azért, mert olyan vagy amilyen.
2010. jan. 1. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Viszont egy párkapcsolat kölcsönös alkalmazkodásról szól és bánt, hogy ebből ő nem veszi ki a részét. Én meg az ő babáját hordom épp és nem dolgozhatok már sajnos... Marhára hiányzik a kimozdulás. Nem a barátnőimmel szeretnék kampalyogni hanem a párommal.
2010. jan. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!