Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok miért keres még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok miért keres még mindig?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szakítottunk a barátommal akivel 8 hónapig voltunk együtt. Ő hagyott ott egy másik lány miatt . Megbeszéltük, hogy maximum beszélgetünk a történtek után, de jobb lenne ha inkább azt sem. Nagyon szerelmes voltam belé úgyhogy számomra ez egy nagy csalódás volt így nem kerestem őt. Ő viszont keresett . A kezdetben lévő beszélgetéseink ridegek és rövidek voltak. Mostanában ha nem keresem ő mindig keres rám ír facen, érdelkődik irántam és ha érdeklődését nem reagálom le megkérdezi mi bajom. Likolja a képeimet, megdicséri milyen csinos vagyok és mennyire jól nézek ki az adott a ruhában, elpanaszolja ha gondja van, ha baj van rögtön ott terem és megvéd a barátnőjéről pedig egy szót sem szól pedig vele van, azzal akiért elhagyott, de egyszerűen témát vált mikor rá kerülne a szó. Mit gondoltok miért keres még mindig?

#szisi
2014. jún. 4. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert még mindig szeret, csak a hiúsága miatt nem hagyja ott a másik lányt.Mert 8 hónap azért elég sok idő.
2014. jún. 4. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert idióta.

Kellett neki a friss p**na.

Én a helyedben letiltanám, hogy ne kelljen vele beszélnem.

2014. jún. 4. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak a lelkiismerete miatt,plusz valszeg akar talomban tartani egy ingyen puncit(téged)
2014. jún. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!