Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barna hajú, szemű fiú összeillene egy szőke hajú, kék szemű lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 12:24
1/11 anonim válasza:
Nem! És, ha jól tudom törvénybe is ütközik ez a párosítás.
2/11 anonim válasza:
nem igazán barna csak barnával szőke meg csak az ufókkal
3/11 anonim válasza:
Ááá, nem, soha. Amúgy is, ezt Európai Uniós törvény szabályozza. Mindenki csak a saját rasszával jöhet össze. Szőke a szőkével, barna a barnával. Egyébként is... szőke haj, kék szem? Mi ez a tarkaság? Ez valami vidám együttlét gyermeke? Ide ennél szürkébb emberek kellenek.
5/11 anonim válasza:
Alkotmányos jogokat sértesz ha összejössz vele.
6/11 anonim válasza:
Hogy-hogy hány éves? Zsanett, azt hittem te tudod.:)
7/11 anonim válasza:
Persze. Minél különbözőbb fizikailag két ember, annál izgalmasabbak egymásnak, és genetikailag is kifizetődő ha különbözőek vagytok, mert minél inkább más a két ember a gyerekeik profitálnak belőle.
8/11 anonim válasza:
Tényleg! Hány gyereket szerenél tőle?
9/11 anonim válasza:
7-es nem tudom te hogy vagy vele nekem egy néger pasi inkább taszító mint vonzó, meghagyom inkább neked...
Kérdező, ugye nem gondolod komolyan ezt a baromságot? Szerinted egy kapcsolatot a szemszín és a hajszín fogja eldönteni, komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!