Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be sokkal jobban a szőkék?
Már régen feltűnt, hogyha egy lány szőke, az kb. meg tízszerezi a szépségét (Az én szememben). Az mindegy, hogy természetes vagy festett.
Például itt:
Az első lány után majdnem megált a szívem :P (A barna/fekete hajú meg "csak" szép)
Nem zavar a dolog, csak tudi szeretném, hogy más is van-e így :)
Jó neked...
Már hogy bejönnek...
Rám eszméletlenül tapadnak a szőke nők, mindenhol benéznek, szemeznek velem... Szexuális kapcsolatom is csak szőke nővel volt... De nekem sajnos Nagyon Nem tetszenek. Kifejezetten taszít, hogy ilyen világos a hajuk. Sőt némeiktől a hideg kiráz :O
Én a Feketére rezonálok de valami irgalmatlanul... :D
Vagyis mondjuk úgy, hogy minél sötétebb annál jobban tetszik.
Szóval a képen látható szőke hölgyemény nem hoz lázba egyátalán, persze megcsinálnám szívesen ha akarná, de amúgy simán elmennék mellette az utcán és észre se venném... ( Ha fekete lenne vagy sötét barna akkor HÚ XD )
Sajnos a fekete zsánereim nem igazán kezdegetnek ki velem :O
Ideje lépnem :D
Nekem már volt a hajam barna is fekete is. De soha nem néztek meg annyian, mint amikor szőke vagyok. :) És szerintem maradok is ennél a színnél :)
17/L
0:08 -vagyok :)
Megnézni mondjuk szerintem én is többször nézek szőkét, mivel úgy sem tetszenek igazán ezért simán bámulhatom is, mert egyrészt nem nagyon akarok tőlük semmit, másrészt bennem van a tudat, hogy a szőkéknél jó vagyok :D
A feketékre alíg merek ránézni XD Legalábbis mondjuk, hogy ott jobban kerülöm a szemkontaktust is. PEDIG PONT ŐK TETSZENEK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!