Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megjegyzett, vagy ennyi után könnyen elfelejthet?
Figyelt kérdés
Pár napja ismertem meg egy férfit, de igazából csak bemutatkozás volt, meg flörtölgettünk (2szer 5 percet beszéltünk). Kértem tőle egy szívességet is, úgy láttam tetszem neki, de olyan a munkahelye ahol találkoztunk meg beszéltünk, hogy rengeteg csinos nő van meg sok más ember, ettől függetlenül ha legközelebb odamegyek hozzá beszélgetni vagy köszönni, szerintetek megismer?:) Kérdezte merre lakom, de több nem volt, viszont azt tuti láttam rajta, tetszem neki. Ti oda mernétek menni, ezek után, és kezdeményezni újabb beszélgetést? pl. hogy telt a szilveszter, stb.. számom sajna nem kérte el.2010. jan. 1. 11:55
1/1 anonim válasza:
Persze, nyugodtan kezdeményezhetsz beszélgetést, bár az ilyen könnyen mindenkivel flörtölgető pasikat nem kell komolyan venni, sajnos nagy az esélye hogy nem akar semmit, csak így kedveskedik a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!