Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tudnék tenni?
Tegnap. Szilveszteri buli..házibuli. Ezt szerintem nem kell magyaráznom. Csakhogy a szervező biszex és azis aki vele lakik. (csajok) Hívtak a mi bandánkon kívül még embereket. Csak az a gáz hogy olyan embereket, akik pasinak néztek ki és amúgy hús vér csajok voltak. meg volt egy olyan pali aki normálisnak nézett ki,de a csattanót nem írom le még. Kb ez a felhozatal a buliba. Éjfél előtt pár perccel szóltunk ezeknek hogy jön a Himnusz! De inkább mittudomén milyen zenét kellett helyette berakni! Szégyen! Na nem is ez a lényeg. Nekem elegem lett az egész társaságból, és haza akartam már menni. A párom még maradt. Csak ne tette volna. Én hazajöttem 1-re itthon voltam, hívott, és mondta hogy majd csörög ha jön. Én egy kicsit nehezteltem rá, mert mégis egyedül jöttem haza, ő meg ott szórakozik, de elnéztem. Reggel 7kor hívott. Akkor jött.De amit mondott azt még mindig nemtudom elhinni. A páromat olyan lelki trauma érte a bulin, amit soha az életében nem fog elfelejteni. Az egyik szervező csaj, és az a "normálisnak kinéző pasi" megerőszakolták. Nem tudom mit tudnék tenni azellen, hogy a párom ezt a sérelmet elfelejtse! Annyira sajnáltam, másfél órán keresztül nem tudtam belőle kiszedni hogy mi a baj, és nagy nehezen mondta el könnyekkel kisérve. Folyamatosan azt hajtogatta, hogy ő leugrik, ő már nem akar élni, és hogy ez milyen szégyen. 21 éves korában kellett ezt megélnie saját akaratán kívül. Mit tegyek hogy valahogyan elfelejtessem vele? Igaz még csak most történt, de nem akarom hogy ez feljöjjön benne később. Mihamarabb elkezdeném ezt a szörnyű emléket kitörölni az emlékezetéből. De hogyan kezdjek neki? Félt hogy emiatt szakítok vele, bár nem tenném, mert nagyon szeretem.:)És még az ilyen helyzetekben is mellette vagyok. Válaszotokat előre is köszönöm, az esetleges nyelvtani hibákért elnézést, csak gyorsan gépeltem:)
18/L a párom 21/F
21 éves korában kellett ezt megélnie saját akaratán kívül.
18/L a párom
nem kötekedni akarok.sztem mindenképpen jelentsétek fel őket!! és vidd el orvoshoz.h elkapott e valamit betegséget vagy esetleg terhes lett e.szerintem egyhamar nem tudod elfelejtetni sőt soha de érezze hogy szereted és vele vagy.ha kell pszichológushoz is vidd el.egyébként nagyon sajnálom:((
Köszönöm a gyors választ:)
igen arra én is gondoltam h doki. nemrég tudtam megnyugtatni, lelkileg összetört. moast aludt el..:( nemtudom milyen botrány lesz ebből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!