Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetek vele, vagy ez nagyon-nagyon furcsa és kínos?
Van egy srác, akivel nemrég megismerkedtem egy buliban. Ismerős volt az arca, de csak most jöttem rá, hogy honnan.
Volt egy pasim, 10 éve szakítottunk, ő összejött utánam egy lánnyal. (Én próbáltam eléggé fúrni a kapcsolatukat annak idején, utált is a csaj érte.)
És ennek a lánynak a bátyja ez a srác, akivel most randiztam/megismerkedtem. A volt pasim és az utánam jövő lány már 5 éve szétmentek.
Szerintetek fura lenne bekerülni a családba?
27 L vagyok, a srác 28 F, a húga 24 L
igen, 17 évesen urambocsá más ember voltam, mint most...ez nagyon fontos részlet.
az anyjuk nem él, nem lenne anyósom:)
jó előre gondolkozol.
szerintem nem lenne gond ennyi idő után.
utolsónak is köszönöm, és igen, bocsánatot akarok kérni. vele csalt az exem, aztán összejöttek, és én emiatt viselkedtem tiniként hülyén:)
jaj de úúúúgy tetszik a srác, de lehet, hogy igazatok van, és most ő kezdene el fúrni minket...vigyázok majd vele!
szerintem igen. van némi kockázat, hogy a lány még mérges, de mi van, ha ő is legyint már a történtekre - legyen így.
nem értem a felháborodást, 17 évesen az ember tényleg tesz még éretlen dolgokat (azért megnézem, ugyanebben a helyzetben hányan nézték volna ezt végig higgadtan :D), 27 évesen már felnőtt ember vagy, 10 év pedig tényleg sok idő.^^
utolsó: a felháborodásuk oka egyébként az, hogy ők még tinik. annyi idősen az ember nyilván könnyebben megítél másokat. Igen, az ember fiatalon máshogy éli meg ezeket a dolgokat azért...
köszönöm, remélem, hogy csak legyintünk majd rá, és röhögünk egyet a lúzer közös exünkön, mert nem akarom bonyolítani az életünket, de azért megpróbálom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!