Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fél tőlem a lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél tőlem a lány aki tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy leányzó a suliban aki tetszik és szerintem én is neki de egyszerüen már nem tudom elviselni amit csinál.Ha összefutunk akkor egyszerüen mindig másfele néz,vagy ha van valaki vele akkor mindig ugy csinálna mintha beszélne pedig látom,hogy csak engem akar kerülni.Ezt töbször is észrevettem amikor netalán a hátánál vagyok és eszrevesz rögtön elkezd sietni szinte szalad.Egyszer suliba menet találkoztunk és beszélgettünk de ezt is úgy,hogy szinte rohannom kellet utána,látam rajta,hogy nagyon fél valamitől:(....miért csinálja ezt?

2014. máj. 15. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
mert madárijesztő vagy
2014. máj. 15. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Hááát, van priuszod?
2014. máj. 15. 18:33
 3/5 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%

Megtörténhet, hogy csak zavarban van attól hogy tetszel neki.

Vagy netán tényleg félelmetes vagy, esetleg hallott rólad valamir, ami megrémíti.

Próbálj meg vele beszélni. Kérdezd meg, hogy miért kerül. Lehet hogy semmiség az egész és egy egyszerű párbeszéddel meg lehet oldani a helyzetet. (esetleg szorítsd sarokba, hogy ne tudjon elfutni... maradjatok kettesben egy teremben vagy hasonló. De azért ha látod hogy a rosszullét kerülgeti, engedd futni...)

2014. máj. 15. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel, izgul, fél, hogy te nem veszed komolyan.
2014. máj. 17. 09:47
 5/5 anonim válasza:
Tudom szinte 10 évvel később írok de nem lehet hogy lezbikus volt?
febr. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!