Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg én reagálom túl ezeket? Neki van igaza? :S
1.A vita lényege:Msnen irogatnak fiú ismerőseim hogy találkozzak velük meghogy "szeretlek"
A barátomat ez annyira zavarja,hogy minden nap összeveszünk ezen,és mikor lefekszünk aludni este,mondja hogy menjél xyhoz..
Akik irogatnak tudják,hogy van barátom csak értetlenek,aki nagyon nem tetszett a barátomnak leis tiltottam,de mindig talál valaki újat,aki épp nem tetszik neki,énmeg nem fogom miatta letiltani az összes fiú barátom..
2 Szó nélkül elvitt 5ezret a pénztárcámból..Amikor rákérdeztem,hogy ő volt e fel volt háborodva hogy hogy gyanusíthatom meg,pedig nyilván csak ő lehetett.Kb 1óra faggatás után bevallotta,de azt mondta nem akart meglopni,hanem azt hitte nem veszem észre,és majd fizetésekor visszaadja..Barátnőmnek írtam,hogy nincs meg a pénz,és ő háborodott fel hogy elmondom mindenkinek hogy vett el pénzt.
3.Megbeszéltük,hogy együtt szilveszterezünk,ezért én lemondtam minden házibulit,talit barátnőkkel,mindent.Na amikor már mindent véglegesen lemondtam bejelentette tegnap,hogy ja ő megy ma dolgozni..10ig dolgozna elvileg..Mondta hogy 6kor felhív hogy milegyen hát nem hívott,tehát már télleg nem tudtam szervezni semmit magamnak,sőt még most se ért haza,pedig 10percre dolgozik innen gyalog..Ha majd megemlítem neki egy "bocs"-csal elfogja intézni..Igaza lesz?én reagálom túl?
4.Ő gépezhet akármikor,viszont ha én gépezek akkor amikor itthon van az zavarja,holott ő az egész délelőttet végig szokta gépezni..Tegnapis éjfélkörül összepakolt,hogy ő megy el innen,mert gépezek és nem vele foglalkozok,holott ő mondta hogy álmos és már szinte aludt (meg összevesztünk még előtte) én meg átjöttem gépezni mer nemvoltam álmos,meg elegemlett a veszekedéséből..
most kicsit felb*sztam magam,de nincs igazam?:S
Leribancoz. Meglop. Nem hisz benned. Bizalom nulla. Te meg hagyod mert havonta egyszer elsírja magát hogy de ő mennyire szeret, és gondolom csak szeretetből nevezett ribancnak. Te meg jól be is veszed. Gratulálok!
Asszem itt hiába ír bárki bármit, Te úgyis eldöntötted magadban, hogy kitartasz mellette. Ide is csak azért tetted fel a kérdést, mert önigazolást vártál.
Persze, sokkal könnyebb siránkozni, magunkat sajnáltatni, mint valóban tenni valamit azért hogy jobb legyen.
sajnos beteg a srác. pszichiátriai eset.
meg kell szabadulnod tőle!!!
ez így nem élet.
meglátod, boldog leszel, amint felszabadulsz!
Tudod kinek kéne ez a pasi...na de ha melletted áll :S
Én elmondanám neki ezeket a dolgokat, amiekt ide leírtál aztán felvilágosítanám, h ő üldöz el magától ezzel a viselkedéssel...kicsit befenyíteném...
Elég beteg egy barátod van. Beszéljétek meg a dolgokat, mind a kettőtöknek kellene egy kicsit gondolkodni, egygmás nélkül. Ajánlanék, egy pár hónap szünetet.
Viszont az 1. pontban egyetértek vele.
ez a pasi elmebeteg.
És mondd csak...ha netalántán később családotok lenne, akkor az utolsó kenyérre való pénzt is el fogja venni mondván hogy "bocsi azt hittem h nem veszed észre?!?!"
Tudom szürreális kicsit, de erre is gondolni kell, mert lehet h megtörténik az életben...
Meg mi az hogy parancsol h ki mikor gépezzen? Meg ez a szilveszteres dolog....pffffffffffff
Én nem tűrném. De ez a pénzes dolog engem teljesen paffra tett.
Ha nincs neki miért nem kér? Mi az h szó nélkül elveszi, és még hazudik h nem ő volt???
Mi lesz a következő amiben átver? És ennyire szeret h lerib..coz? AZ ember becézgeti azt akit szeret, és nem mond rá olyat h kurv@, nem?
én értelek titeket,csak azt nem,hogy ahelyett hogy segítenétek megoldani,a 3negyed része a válaszolóknak: SZAKÍÍÍÍÍÍÍTS
ti voltatok már szerelmesek?
és milyen lett volna ha mondjuk segítséget kérsz és megoldás helyett azt kapod hogy szakííííts..közbe szerintem nem tett olyat ami miatt feltétlen szakítani kéne egy amúgy jól működő kapcsolatba.nem ütött meg,nem erőszakolt meg...
akkor tűrj, de némán, és ne irogass 20 soros kérdéseket
vagy mondd meg, hogy mit tanásoljunk, és aki egyet ért vele, azt fogja tanácsolni, más meg nem ír... értelmes dolog lesz
ja, voltam szerelmes...
Az uccsóval értek egyet. Nem értem hogy ezen szerinted mit lehet megoldani? Ha te se tudod, akkor mi honnan a fenéből tudjuk h mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!