Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnt el hirtelen teljesen? Menekül az érzései elől?
Két hónapig jártam egy sráccal, az elején nagyon oda volt értem, de aztán mintha összezavarodott volna, megijedt volna az érzéseitől és attól hogy ennyire megszeretett. Folyton ingadozott a "hangulata", mikor közel kerültem hozzá, akkor ellökött magától, de ugyanakkor szeretett volna magához közel tudni, és halálosan féltékeny volt. Beszéltünk erről, és nagyon úgy tűnt, h azért akart távol tartani magától, mert félt a csalódástól, ugyanis csak egyszer volt szerelmes, de abból összeköltözés,eljegyzés is volt, majd pedig kiderült h a csaj megcsalta, és teljesen összetört szegény. Egy hete egyik pillanatról a másikra úgy döntött,h szakítsunk,és teljesen eltűnt,egyáltalán nem keres,pedig előtte minden nap beszéltünk. Persze éreztem a nagy "dilemmáját",úgyh sejtettem h ez lesz belőle. Azzal indokolta a szakítást,h nem akar most komoly kapcsolatot,egyedül akar lenni. Nem enyhül a hiányérzete,én teljesen beleszerettem. :( És tényleg azt érzem,h csak azért lökött el magától,mert menekül az érzései elől,és ezért szakította meg velem hirtelen egészen a kapcsolatot,mert ha beszélnénk v találkoznánk,akkor rossz lenne neki,mert igenis vannak érzései irántam... Mit gondoltok?
20/L
Keresd te! Szereted, akkor tényleg nehagyd elveszni. Ha azt is mondja, hogy most nem akar komoly kapcsolatot és egyedül akar lenni, akkor ajánld fel neki a barátságot. És ha úgy dönt hogy akar kapcsolatot, ha szeret ő is akkor veled lesz. Mutasd meg neki, hogy benned nem fog csalódni. Hátha bátrabb lesz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!