Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha beleszerettem a terapeutámba?
Igen, lehet h szégyen vagy megvetik néhányan, de terapeutához járok.
honnan, vagy hogyan tudhatom meg , hogy neki sem vagyok közömbös, és nem csak az egyik esete vagyok?
24/L
Akkor az illető rosszul kezelte, vagy neki is voltak érzései. Egy JÓ terapeutának tudni kell kezelni a dolgot, ami teljesen normális! Elég nagy baj lenne, ha a kötődés megjelenésekor minden terápiát abba kéne hagyni, mert akkor soha nem tudsz végigmenni rajta... pont ezeket az érzéseket kéne átdolgozni, helyretenni, ez lenne a terápia egyik célja!
# 9: De a belgyógyász nem érzésekkel dolgozik, a pszichológus/pszichiáter meg igen. A terápiában pedig KÖTELEZŐEN megjelennek érzelmek, anélkül nem is működik az egész.
13-as.
És erről ki beszélt? Vagy ki nem beszélt? Nem is ez volt a lényeg :)
De nem baj.
Nem baj Asot én értettem mit írtál.
Csak kicsit kétértelműen hangzik.
Kérdező: Ez ilyen. Nagyjából Stockholm szindróma. Lelkileg ki vagy szolgáltatva neki, ő kedvességet mutat, te beleszeretsz. Gyakori, mint ősszel a levélhullás.
Jobb ha beletörődsz, hogy te csak egy munka vagy neki. Este hazamegy a feleségéhez, akit szeret és egészen addig eszébe sem jutsz amíg be nem lépsz újra az ajtaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!