Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e megmondanom, hogy csalódtam benne?
Figyelt kérdés
van egy srác akivel már egy ideje találkozunk,de most szó nélkül nem jelentkezik pár napja,és igy nem tudom lezárni.szerintetek érdemes elmondanom h csalódtam benne stb,vagy semmi értelme ezek után nekem keresni még ilyen végett se?2014. jún. 2. 21:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem várj egy kicsit. Ha utána sem akkor dobd meg 1 SMS-sel.
2/8 anonim válasza:
kérdezd meg hogy hova tünt és hogy miért nem jelentkezik várj 2-3 napot és ha aztán sem akkor mondd neki h vége
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Mi vitt téged ilyen tettre?
Számomra nagyon fura és aljas dolog, amikor valaki szó nélkül eltűnik, úgy, hogy TÉNYLEG nem adtunk rá okot.
Kérdező, bár részleteket nem írtál (hogy mióta találkozgattatok, mennyire volt komoly a dolog), de az tuti, hogy emészteni fog téged ez az egész. Még akkor is, ha írsz neki... Amíg nem ad magyarázatot, rossz lesz, de hátha kicsit megkönnyebbülsz attól, hogy legalább TE elmondod, hogy látod ezt az egészet. Én azt mondom, várj 1-2 hetet, és ha még akkor is írni szeretnél neki, akkor tedd meg. :)
6/8 anonim válasza:
5. Hát kedves barátom, az vitt engem erre a tettre, hogy a csaj többször megcsalt, de én rájöttem, viszont ő még nem vágja, hogy tudom az egész történetet. Csak játsza nekem a hülyét. Lábtörlőnek használt, pedig nagyon sokat köszönhet nekem és ezért vetettem ennek véget így. Másodszor már nem fogom megbocsájtani neki. Az elsőnél is térdencsúszott, hogy bocsájtsak meg neki.. Ezt is el akarom kerülni, szóval, szám törlés és tiltás faceről.
7/8 anonim válasza:
Fú, hát ez egy egész más kategória akkor... A kérdező még csak randizgatott a sráccal. Sajnálom, hogy így átvertek. Elképesztő, milyen emberek vannak... :( Előző voltam.
8/8 anonim válasza:
NP. Igazából már kihevertem és többet nem megyek bele semmi kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!