Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el Randevúra?
Mivel eddig csak fiatalabb barátnőim voltak így most kicsit furcsa, de egy nálam kettő évvel idősebb lány tetszik! Volt, hogy egy busszal utaztunk és láttam a szemem sarkából, hogy folyton oda fordul és rám néz. /Mást nem nézhetett volna hátul, mert csak én ültem mögötte/
Van, hogy kocsival megyek el az a buszmegálló előtt ahol fel szokott szállni, de olyankor sosincs ott.
Pedig jó ürügynek tartanám, hogy elviszem. /Csak nem hinné azt, hogy elrabolom hisz régebben többször is összefutottunk városba meg itt-ott./
Hogyan hívjam el őt „Randevúra” és, hogyha bele menne, akkor hova vigyem/hívjam el?
Válaszolóknak előre is köszönöm! :)
Nem kérek olyan választ, hogy nyuszi vagy meg hasonlók!
Mi sem egyszerűbb!Ha legközelebb látod hogy téged néz a buszon,odamész hozzá és megszólítod.Elhívni nem nagy dolog,csak megkérdezed lenne-e kedve elmenni valahova.
Helyszín sok minden lehet,a lánytól is függ hogy mit szeret.De semmiképp nem tanácsolnám a mozit vagy egy zsúfolt helyet.
Remélem tudtam segíteni!Sok sikert! :)
Igen látom!
(Suli ablakból..) meg van egy közös ismerős (a szomszédja nekem jó barátom /lány/ és nála érdeklődik rólam..
Az kimaradt, hogy ő egyetemista és az ideje szinte nulla!
rajzoltam neki :)
Lehet ovis :) de szeretek rajzolni és így .. gondoltam arra, hogy valamit mutatok ebből (attól, hogy szeretek nem azt jelenti, hogy tudok is)félre értés elkerülése érdekébe
Sajnos nem tölti be :/ de biztos szép. :)
És szerintem nem ovis.Én örülnék neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!