Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit válasszak? Pénzt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak? Pénzt vagy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Amióta együtt vagyunk, anyagi gondjaim lettek. Jól megvoltunk, meglettünk volna, de az idegeimre, egészségemre ment az anyagi gond, tartozások,ami még tart. A drogok világába is belenéztem elég rendesen. Pszichés bajom lett az egész élettől. Most külön vagyunk, abbahagyta a drogozást és velem akar lenni. Rájött, hogy elrontott miatta dolgokat. Szerintem összeillünk, jól meglettünk volna,anyagi bajok nélkül. Most minden tartozás az én nevemen van, meg kell a Tb-mre a pénz, műteni fognak. Ha vele maradok, nem lesz fizetve semmi sem, mert nincs pénze. Ha elmegyek dolgozni, hamar rendbe jövök anyagilag, csak nem fogadja el a munkámat.g meg azt, hogy utazgatok. Mi legyen szerintetek?

Pánikbeteg vagyok az egésztől, elég súlyosan.

2014. jún. 1. 22:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Eladásból akart megélni, de nem ez a gond, hanem az, hogy csinálta is, meg piált is.
2014. jún. 1. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Otthagytam a munkahelyemet, másikból elküldtek. Mellette amúgy is lehetetlen dolgozni. Utáltam hazamenni, mert ki tudja,milyen állapotban vár... Nem volt bunkó, csak engem alapból zavar, ha valakinek nem tiszta az agya.. Oké, néha csinálja valaki a piálást vagy mást, mert parti van, de ez túlzás volt.
2014. jún. 1. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Apránként kezd letisztulni a kép.

Igen, jól látod, a legnagyobb baj, hogy vakon megbíztál abban, aki kb csak kihasznált.

Bár azért kíváncsi lennék, mire vettél fel (gondolom neki) kölcsönöket...

A múltat már megváltoztatni nem tudod, de a jövődet még alakíthatod. Első körben kerüld el, hogy még egyszer hasonlóan mélyre kerülj!

Tudom én, hogy milyen, amikor az ember szerelmes, de azért egy röpke kapcsolatért (ami távolról sem nevezhető ideálisnak, még ha szerinted össze is illetek) nem érdemes feladni a tanulmányaidat, és rögtön anyagilag ellehetetleníteni magadat.

Mit csinálj? Legelső lépésnek legalább magaddal legyél őszinte!

Összeilletek? Tudod, ha valakivel összeillesz, akkor annak nem az a jellemzője, hogy idegroncs leszel mellette, rettegsz hazamenni, stb.

Egyszerűen pont hogy nem illetek össze, sőt, mindemellett még tekintettel sincs rád. Te meg tönkrementél miatta.

Ahogy előttem írták, ez nem arról szól, hogy pénz, vagy párkapcsolat. Ez a választás arról szól, hogy boldog élet, vagy nyomorgás egy tapló mellett. Nem elég, hogy lehúz téged, még akkor azt is kifogásolja, hogy dolgozol? Nyisd már ki a szemed, kislány!

Ha van egy kis eszed, nem jössz össze vele újra.

Aztán második lépésnek rendbeteszed magad. Keresel valami munkát, és anyagilag helyrehozod magad.

Majd ha úgy adódik, az iskolát is befejezhetnéd.

2014. jún. 1. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
hagyd el.. megnyomorodsz egy eletre mellette.. anyagilag lelkileg testileg.. ezt en nem neveznem parkapcsolatnak.. ott fogsz kıkotni ahol o.. a sullyesztoben..
2014. jún. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!