Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki "ultimàtumot"?

Figyelt kérdés
A baràtom nem foglakozik velem,mindig mindenki màs,minden màs fontosabb mint èn.Ma arrol volt szo,hogy jön vacsoràra,föztem stb,erre hivott 5 perccel a megbeszèlt idö elött,hogy fàj a foga,fàradt,nem èrzi jol magaàt,egyedül akar lenni, nem jön (a tegnap sem volt jol ,de azèrt a csalàdi vacsoràra elment persze nèlkülem mint mindig).Belefàradtam,hogy mindig hozzà kell igazodnom,ö pedig a legkisebb eröfeszitès jeleit sem mutatja pedig rengetegszer elmondtam neki,hogy èn mit vàrok ettöl a kapcsolattol.Arra gondoltam,hogy megmondom neki,hogy pàr napig ne hivjon ès ne talàlkozzunk,gondolkodjon el azon,hogy mit is akar töllem ès ettöl a kapcsolattol,mert sajnos jelenleg nem èrzem,hogy rèsze lennèk az èletènek,ugy èrzem,hogy utolso helyen àllok a fontossàgi listàjàn :( Tanàcsokat köszi (amugy 6 honapja vagyunk együtt)
2014. jún. 1. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy ezt a fiút nem érdekled. Ne adj neki ultimátumot, egyszerűen dobd ki.
2014. jún. 1. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Aki ennyire nem értékel azt nem hiszem hogy érdemes piszkálni... Valami nagyon nem stimmel ha állandóan megy a kifogás... ez tapasztalat... volt ilyen párom nekem is akinek mindig volt vmi és hosszutávon csak idegeskedés és a magány marad és semmi értelme a kapcsolatnak ha eröltetni kell... szerintem ne keresd majd ha ő keres akkor mond h most nem érzed jol magad nem érsz rá kicsit vegye észre magát... ha ez sem megy mert nlunk ez se jött be akkor hagyd és keress olyat aki értékel és érdeklödik is irántad
2014. jún. 1. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!