Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rossz ember vagyok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz ember vagyok ha megcsalom? Ti megtennétek?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a barátommal. van egy srác mellette, akivel már fél éve levelezgetek. egy ideig teljesen baráti volt aztán találkoztunk...és történt egy csók. (erről tud a barátom is) azóta is levelezgetünk, de ő próbál fűzögetni. én természetesen mindig nemet mondok, nem egy olyan pasi akivel eltudnám képzelni a jövőmet. viszont külsőre annyira az esetem és annyira vonzódom hozzá, hogy ez leírhatatlan. Arra gondoltam...hogy megteszem...lefekszem vele...és akkor nem kísért örökké ez a kíváncsiság...attól nem tartok, hogy jön majd egy következő is, mert a 25 évem alatt egyszer sem éreztem még ilyet mint nála. nem szerelem csak egy leírhatatlan vonzódás amit úgy érzek, hogy ha nem élek ki, akkor mindig erre gondolok. Tudom, hogy az lenne a legtisztább ha szakítanék a barátommal és úgy tenném meg, de nem akarok szakítani, mert szeretem (biztos hihetetlen..) Vele letudnám élni az életemet...de ezt a vonzalmat nagyon nagyon nehezen tudom már elfojtani. nem tudom mi lesz utána, félek a bűntudattól, de úgy érzem, hogy ha végre megtörténik akkor talán letudom zárni...
2014. máj. 31. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nézd kérdező.

Kísértés mindig lesz, bármikor jöhet szembe.

Tudom hidd el. Ha minden kísértésen így dilemmáztam volna, szerintem már számolatlanul megcsaltam volna a feleségemet. Tanuld meg kezelni. A kísértést kerüld el, és akkor nem lesz baj.

Ne hidd, ha most igent mondasz, akkor ennyi. Egy fenét. Mindig lesz újabb és újabb. :)

2014. máj. 31. 19:49
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

Azért ez mennyire elképesztő, szürreális, és szomorú dolog!

Egyrészt az, hogy kérdező úgy beszél erről a dologról, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy opció legyen a megcsalás, gyakorlatilag tárgyként kezeli a barátját.

Másrészt az, hogy itt kér tanácsot, ergo az itteni válaszoktól teszi függővé, hogy tönkretegye e a párja életét, vagy a kapcsolatukat.

(úgyis kiderül, olyan nincs, hogy nem).

Mintha arról folyna beszélgetés, váltson e mosóport.

Döbbenetes!

2014. máj. 31. 19:53
 23/25 anonim ***** válasza:

csak akkor segít rajtad ez a szex, ha rosszul sül el, és kiábrándulsz a srácból. különben miért akarnád abbahagyni.

de akkorra már bhatod, mert jó se volt, viszont lelkifurdalás van.

2014. máj. 31. 19:59
 24/25 A kérdező kommentje:
22-es te valamit nagyon félreértesz. Igen, tanácsot kértem. Mert nem vonzódtam még senkihez sem így testileg mint ehhez a sráchoz...sőt, az épp aktuális barátomon kívül eddig senki mással nem tudtam volna elképzelni ezt a dolgot. Sajnálom, hogy nem tudok változtatni az érzelmeimen...pedig nagyon boldog lennék. De egyáltalán nem az itteni válaszoktól függ, hogy mit fogok lépni. Olvasom itt a válaszokat akik jártak már hasonló cipőben, és hogy mit tettek, hogy elmúljon az érzés. Na ezek a hasznos válaszok. Mivel tapasztalatlan vagyok ezen a téren, így ismeretlenek tanácsát kértem, akik talán már tapasztaltabbak, mert éltek már át ilyet...és nem tették meg. Na őket becsülöm, és habár még mindig megvan a kettős érzés meg a bizonytalanság, én sem szeretném megtenni. Viszont ezt az érzést sem akarom, amin nem tudok uralkodni.
2014. máj. 31. 20:08
 25/25 anonim válasza:
A kísértés csak azon az ajtón jön be, amit nyitva hagynak.. szóval csukd be, ha jót akarsz! :(
2014. máj. 31. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!