Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kapok folyton olyan sracot aki szeret, de megse ul velem? En vonzom az ilyeneket anelkul h tudnam?
2 ev utan,szakitott velem a baratom, mert felt h hazassag lesz, es nem szorakozta ki magat, s neh kesobb megbantson megjobban,bar szeretett...20ak vagyunk..valahogy sikerul tultennem magam, osszejottem egy regi ismerosommel, aki 1 honap utan ugyanazzal jon, h nem velem van a baj, de fel h megbant es nem fogja beleelni magat, s nem tudja mit tegyen..Bar azelotti este mondta h szeret.Elottem levo kapcsba nagyon megbantottak,s azt mondta h tobbet soha nem akar csalodni,s nem is fog.Gondoltam megint ettol fel.
Miert futnak el ha szamitok nekik? Hazudnak? Vagy ennyire felnek egy ujabb csalodastol?
A dolog nem túl bonyolult.
Ha egy srác tényleg odavan a Nőért akkor eszébe se jutna hogy elhagyja,nemhogy ilyen álságos, koholt és xar indokkal.
Nemes egyszerűséggel nem szerettek téged, nem voltak oda érted.
Megjegyzem egy 20év körüli srácnak(+-10év :P ) igencsak fontos a külső, mondhatni determinálja a hozzáállását az hogy mennyire tetszel neki(magyarul: egy nagymellű ill. széparcú lányt természetellenes viselkedés volna így kidobni).
Biztosan egy kedves,odaadó és érzelmes lány vagy. A te időd 4-5 év múlva jöhet el vagy esetleg egy kevésbé kapós srác által.
Akkor nem értem, viszont megismernélek :D
viccetfélretéve szerintem majd csak találsz egy normális srácot aki tényleg szeret annyira hogy leélné veled az egész életét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!