Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni?
Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban.
Tehát adott egy pár, közel egy éve kapcsolatban. Bőven 20-on felül. Ha az egyik félnek igénye van arra, hogy a kapcsolatuk szintet lépjen, mert több időt szeretne vele tölteni, vagy esetleg a kapcsolat elmélyítését szeretné ezáltal elérni. Viszont a másik fél határozottan elzárkózik ez elől, várni szeretne. Nyilván itt nincs jó és rossz oldal pusztán különbségek. De ezek a szándékok akkor sem egyeznek, és nem biztos, hogy egy kompromisszum megoldást jelent. Tehát ha a kapcsolat szempontjából ennyire eltérnek a rövid távú tervek, vagy az igények akkor érdemes várni..mondjuk éveket?
Igen én vagyok a nő.
Hogy mi a szintlépés? Nos arra értem, hogy barátnőből társ...vagy ilyesmi
a barátnő már társ. magyarul írd, nem vagyunk gondolatolvasók!
30+F
Értem...de az nem olyan. Most nem tudom, hogy írjam körbe remélem érted anélkül is. És a barátnő az nem társ. Az csak egy barátnő. Ha van kedvem hozzá van, ha nincs akkor nincs
ez a baj veletek nőkkel! még anonim sem vagy képes leírni mit vársz a párodtól. eljegyzést? házasságot? összeköltözést?
ezért undorodok a legtöbb nő lelkétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!