Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még van esély rá, hogy szeretni fog?
Az egész fél éve kezdödött. Beleszerettem egy lányba és ö is belém (csak látásból ismertük egymást). Sajnos hülyeséget csináltam amivel nagyon megbántottam de megbocsájtott nekem, majd a 2. esélyt is elbasztam. Akkor megint megtudott bocsájtani viszont márcsak barátként tekintett rám. 31 -én kimegy a barátaival a városba mondtam neki, hogy kimegyek énis aztán aztmondta, hogy az egyik gyerekkel lesz (ezt a gyereket becézzük most Golyónak). A csaj már azthitte, hogy végre van valaki akit tud szeretni mikor meglátta "Golyót" egy másik csajjal akkor nagyon megutálta őt de mostanra (2-3napon belül) kibékültek. Golyóról tudni kell, hogy minden nap találkozhat a csajjal viszont én sajnos nem :(
Eddig mindig úgyvéltem, hogy van esélyem a csajnál de mikor mondta, hogy vele lesz akkor hirtelen nagyon rosszul lettem :S ezt nemtudom megemészteni! Ha látnám öket puszilkodni vagy "nagyon" jóléreznék magukat akkor már totál összeomolnák :S:(
Egy csaj iránt sem éreztem ilyent még sose...
én 15f, ő 15l
UI: Bocs elöre is a helyesírási hibákért (ha vannak) és hogy így sikerült leírnom a kérdést de nemis tudtam, hogy valójában mit is szeretnék kérdezni, mert annyi mindent nemértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!