Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek haza kell költöznie. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Gimiben jöttünk össze. A barátnőm finn és 5 éve egy cserediákprogramm keretein belül került Magyarországra. Egy főiskolára is járunk és nagyon szeretjük egymást. Bár csak elméleti szinten, de az eljegyzés is szóba került. Most azonban bizonyos családi okok miatt haza kell költöznie. Én nem akarok kiköltözni, mert minden ide köt. Ő se menne haza, de kénytelen. Nem akarok szakítani, de lehet nincs más választás. Valaki volt már hasonló helyzetben?22f
2014. máj. 29. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz kiköltözni akkor egyezzetek meg, hogy távkapcsolatban folytatjátok. De ez nem fog müködni, de mégis igy fokozatosan elmaradtok egymás mellől, a végén megegyeztek hogy barátok maradtok. Mondjuk én kimennék vele finnországba és megprobálnám milyen ott, nincs akkora távolság, hazalehet sűrűn járni, legalább 1 hónapra menj ki azt utána döntsél. Én is kint élek, és nekem is megszakadt ez miatt a kapcsolatom, távkapcs. ideig müködött.
2014. máj. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!