Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vágyok ennyire egy kapcsolatra? Mért akarok ennyire szeretkezni egy lánnyal? Ez szerelemhiány?
1. Nem cask bulizással lehet becasjozni, s sajnos azoknak a csajoknak a nagy része nem ismeri azt, hogy mi pl az "erkölcs", tipikus pláza ribik.
2. Legyél nyitott, csá.
Már miért ne jönne össze attól hogy nem mész bulizni?
Úgy utálom hogy ennyire szóforgató álszentek az emberek. Egyszer azt írják hogy pont buliba nem lehet találni rendes lányt, most meg hogy csak buliba.
Mindig úgy forgatjátok a szavakat, ahogy épp tetszik. Ahonnan fúj. Undorító.
És pont, hogy egyáltalán nem kell ahhoz buliba menned, hogy találj magadnak csajt. Ha van önbizalmad, akkor simán ráhajthatsz akármelyik lányra a környezetedben. Van iskolád, ott van sok osztály...használd az eszedet
"És nagy tévedés h a bulizó csajok nagy része ribanc, szerencsére ez nem így van"
De, ez pontosan így van. A fiatalok még hisznek a kivételekben, meg hogy nem lehet általánosítani...nem baj, higgyetek, másképp meg is bolondulnátok, majd évek alatt rájöttök mi a helyzet úgy igazából ezekkel a dolgokkal.
ez sztem is hülyeség hogy minden bulizó csaj ribanc. xD jó kb 50-60 % lehet hogy az de vannak normálisabb fajták is. És ha meg én elmegyek bulizni akkor meg én dzsigoló vagyok vagy mi?? kösz a biztatást!
Amúgy voltam szilveszterkor bulizni. jó volt. Egyik látásból ismerősöm odajött hozzánk rám nézett, először nem ismert meg. adott 2 puszit és belevisított a fülembe xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!