Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtünk beszélgetni 2 év után. Lehet ebből újra szerelem?
2 éve szakítottunk, 4 évig jártunk,de még fiatalnak tartotta magát egy komoly kapcsolathoz így szakítottunk.
Én szerettem, a mai napig is, ő is engem , de már nem szerelemmel.
Végig tartottuk a kapcsolatot, de csak üdvözlősms-ek terén, még ha haragudtam is rá, ő mindig küldött.
Pár hónapja elkezdtünk msn.elni, most már napi szinten, elmeséli mi bántja,mi öröm érte, és én is, jót-rosszat, de csak haveri szinten, magánügyről semmit.
Szerintetek érez még valamit irántam?
Lehet ebből még valami?
Szerintem ha mindennap beszélünk még érez valamit, csak lehet nem mer ő se lépni. Sose volt bátor ezen a téren...
Mit tegyek? Nnm merem megkérdezni akar-e újból mert félek elutasít vagy csak én lihegem túl, lehet scak baráti alapon akar...
Volt már valaki ilyen helyzetben? Összejöhetünk újra?
25L
Én hiszek az újrakezdésben (bár, hogy mi újra fogjuk-e kezdeni, vagy nem, az csak a páromon vagyis volt páromon áll).
Messze laktok egymástól? Mert ha nem, esetleg megbeszélhetnétek egy találkozót, hogy személyesen is tudjatok beszélni. És ott, abban a helyzetben sok minden kiderülhetne, szóba jöhetne.
Azóta 2* taliztunk, egyszer ő jött el, utána én hozzá. Nem volt semi csak beszéltünk, de folyton a régmúltról sztorizott, meg hogy nem változott semmi nála, nekem adott egy sálat mert fáztam, nehogy beteg legyek...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!