Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkezdtünk beszélgetni 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtünk beszélgetni 2 év után. Lehet ebből újra szerelem?

Figyelt kérdés

2 éve szakítottunk, 4 évig jártunk,de még fiatalnak tartotta magát egy komoly kapcsolathoz így szakítottunk.

Én szerettem, a mai napig is, ő is engem , de már nem szerelemmel.

Végig tartottuk a kapcsolatot, de csak üdvözlősms-ek terén, még ha haragudtam is rá, ő mindig küldött.

Pár hónapja elkezdtünk msn.elni, most már napi szinten, elmeséli mi bántja,mi öröm érte, és én is, jót-rosszat, de csak haveri szinten, magánügyről semmit.

Szerintetek érez még valamit irántam?

Lehet ebből még valami?

Szerintem ha mindennap beszélünk még érez valamit, csak lehet nem mer ő se lépni. Sose volt bátor ezen a téren...

Mit tegyek? Nnm merem megkérdezni akar-e újból mert félek elutasít vagy csak én lihegem túl, lehet scak baráti alapon akar...

Volt már valaki ilyen helyzetben? Összejöhetünk újra?

25L

2009. dec. 30. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 x nem lehet ugyanabba beleszeretni. De lehet hogy ez nálad másképp lesz. Egy próbát megér, ha te is akarod.
2009. dec. 30. 20:27
 2/7 A kérdező kommentje:
De ha egykor tudott szeretni őrülten, akkor ez hogy halhat ki? Valamennyi csak maradt mert akkor nem tartaná a kapcsit...
2009. dec. 30. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az én első szerelmem, meg persze neki is én voltam az első 10 év után is a legjobb barátom és ő volt az esküvőmön a tanúm is. De én persze nem próbáltam meg vele újra. Lehet, hogy neked sikerülni fog!
2009. dec. 30. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Én hiszek az újrakezdésben (bár, hogy mi újra fogjuk-e kezdeni, vagy nem, az csak a páromon vagyis volt páromon áll).

Messze laktok egymástól? Mert ha nem, esetleg megbeszélhetnétek egy találkozót, hogy személyesen is tudjatok beszélni. És ott, abban a helyzetben sok minden kiderülhetne, szóba jöhetne.

2009. dec. 30. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Azóta 2* taliztunk, egyszer ő jött el, utána én hozzá. Nem volt semi csak beszéltünk, de folyton a régmúltról sztorizott, meg hogy nem változott semmi nála, nekem adott egy sálat mert fáztam, nehogy beteg legyek...

Szerintetek?

2010. febr. 25. 01:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha folyton a múltról sztorizott, és még azt is mondta hogy nála semmi nem változott akkor most is szeret szerintem.
2010. febr. 25. 02:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Két évig élte az életet és lehet, hogy rájött arra, hogy téged szeret igazán! Én is jártam ilyen cipőben..
2010. febr. 25. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!