Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Én ezt így már nem bírom tovább csinálni.
Nem fogod elveszíteni mert sose volt a tiéd.
Ha le akarta volna zárni azt a kapcsolatát akkor megtette volna.
Igen hasonló szituációban vagyok, csak én vagyok az "ex csaj". Na nálunk nem ilyen konkrét a szitu, mert akkor el tudnám engedni. Nagyon nehéz lenne, de tovább lépnék. Én csak sejtem, h van egy másik nő.... ha megkérdezem, kamuzik, tesze-tosza. Nem őszinte, és ez a legrosszabb.
Mi nem tudunk megbeszélni semmit, hiába vagyok nyílt.
Szóval: Ha tudtok kommunikálni, és nem érzed, h átver, akkor várj rá, hiszen egyszer már bevállalt. Fontos, h a szemedbe tudja mondani, h szeretlek....
De ami ellene szól, h gyenge az ilyen férfi. Nem néz szembe a tényekkel... a lelkiismeretének ez a legjobb.
Nem könnyű neki sem, de félév alatt lehet dönteni. (mondjuk mi november óta húzzuk, ködösít)
A helyedbe nem tennék semmit. Szereted, tehát meg van kötve a kezed. Hagyd egy kicsit még kialakulni a helyzetet, hiszen ha szakítanál, akkor fájna, és ebben a szituban még az is benne van, h rendeződnek a dolgok. Csak félő, h így elnyúlik a szenvedős időszak, mert lényegében ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!