Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik túl tökéletes?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat, ember... amikor minden annyira klappol, hogy valahogy épp emiatt nem működik.

Saját történetek, tapasztalatok is jöhetnek!

2014. máj. 28. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Még simán tökéletes sincs, hogy lenne akkor túl tökéletes
2014. máj. 28. 23:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy minden jó, stimmel, összeillünk.
2014. máj. 28. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Biztos, cupán tökéletes cici nem :( most kaptam meg a kiosztást :S
2014. máj. 28. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:
En 2 evig azt hittem igen, baratnommel egyszer sem veszekedtunk 2 ev alatt, minden szuper volt, aztan egyszer csak megcsalt..Szoval, ha minden tokeletes az sem mindig eleg.
2014. máj. 28. 23:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Minden szuper, de megcsal? :O
2014. máj. 28. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
igen, ezert is volt annyira rossz az egesz, mert nem volt semmi elozmenye
2014. máj. 28. 23:55
 7/10 aladar12 ***** válasza:
én találkoztam a tökéletessel. okos, szép, kedves, jó teste van, csak féltem lépni és kicsúszott a kezemből.
2014. máj. 29. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Tökéletes sincs, nem hogy túl tökéletes! :)
2014. máj. 29. 06:40
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tudom... én mostanában úgy érzem, hogy egy kapcsolat azért is tönkremehet, mert minden tökéletes. Fura dolog, de tényleg így érzem. Mintha hiányozna egy kis feszkó, vagy nem is tudom... De lehet hogy bolond vagyok..:D
2014. máj. 29. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Tökéletes pasi, minden klappol, összeillünk. Igen.. én ilyen kapcsolatban éltem másfél évig, és a házasságunk is ilyen. De ez miért tenné tönkre a kapcsolatot? Ez számomra rejtély.

Max akkor, ha amúgy is olyan valaki van a kapcsolatban akinek semmi sem elég jó...

2014. máj. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!