Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy figyeljen rám a barátom?
1/10 anonim válasza:
2014. máj. 28. 15:55
2/10 anonim válasza:
Sokat segítene a válasz adásban, ha megadnád a korod.
2014. máj. 28. 15:55
egy hét után rideg veled? az derék :)
2014. máj. 28. 15:56
Ha nem látod benne a szándékot, hogy közeledjen, akkor nem a távolság a baj. Ha valaki valamit nagyon akar, akkor megoldja, hogy hozzájusson/oda tudjon menni.
Itt azt kell kiderítened tőle, hogy mi történt azóta, hogy eldöntöttétek, hogy jártok. Mi változott meg benne, csinált-e valamit, amit nem kellett volna.
2014. máj. 28. 15:57
5/10 A kérdező kommentje:
Nem fogok. Mert szeretem és se neki se nekem nem lenne jó és tudom mire gondolsz 13 vagyok ne nézz le csak mert van barátom ennyi idősen...
nekem csak egy kérdésem van, és esküszöm nem rosszindulatból kérdem, csak a mai világban nagyon gyakori és egyszerűen nem értem. egy hét után hogyan szerethetsz valakit? manapság annyira elvesztette értékét ez a szó..
2014. máj. 28. 16:00
7/10 A kérdező kommentje:
Nem egy hete előtte is szerettem csak nem mertem neki elmondani meg volt is barátnője
8/10 anonim válasza:
Szerintem te komolyabban gondolod mint ő. Én is voltam 13 és emlékszem a lányok még csak (trófea) szinten érdekeltek.. szégyenlem, de a szerelem időszak a (hormon tombolós)később jött. Barátkozz vele! Én addig élveztem más lányok társaságát ilyen korban amíg az a bizonyos "járunk" "kapcsolat" dolog el nem ért minket. Az ilyen korban tönkre tesz mindent. Nem mondom, hogy fiatalok vagytok, mert te lehet hogy komolyan gondolod...de szerintem a gyereket jobban érdekli a Watch Dogs mint te. Sajnálom... talán próbálkozz 1, 2 évvel idősebbeknél... ők már komolyabban gondolják a Love témát. :) Hajrá. Ha szereted ezt a srácot akkor pedig ne add fel. Légy vele türelmes, még megérheti! Ha szerinted sok van benne, bennetek... Egy kis tér neki is kell. :)
2014. máj. 28. 16:10
Tipikus egyébként, hogy csak azért mert fiatal az illető és azt mondja, hogy szeret valakit, már le kell nézni.
Őszintén hiszem, hogy a fiatalabbak többet tudnak a szeretetről, mint mi felnőttek. Láttatok manapság kisbabákat? Szerintem nem kell magyarázni nekik mi a szeretet. Mégha a szerelem más kategória is egy kicsit, a lenézés nem hiszem, hogy bárkinek is segít bármiben is. Nem kell köcsög felnőttnek lenni, aki mindent jobban tud, csak azért, hogy utána elmondjuk, mennyivel kevesebbet tudnak a fiatalok és jól érezzük magunkat felsőbbrendűségünkben. Inkább csak segítsünk, mutassunk jó példát, értsünk meg.
2014. máj. 28. 16:13
10/10 A kérdező kommentje:
Ő nem 13 hanem 15 éves és ő is azt mondta hogy szeret meg komolyan gondolja csak az exe is kavarja a szart de megpróbálok várni :-)
Kapcsolódó kérdések: