Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van némelyik dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van némelyik dagadt nőnek jó pasija?

Figyelt kérdés

2 ismerősöm is van a közvetlen környezetemben.

Egyik kb. 165 cm és kb. 110 kg.

A másik kb 160 cm és 80 kg.

És mind a kettőnek tök jó pasija van. Külsőleg is, ráadásul még értelmes pasik is.

De utcán is látok ilyeneket.

Miért mondják akkor, hogy aki kövér, nem talál párt?

2014. máj. 28. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom de forditva is igy van,dagadt pasi jó nő
2014. máj. 28. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Én is ismerek néhány ilyen párt, kettőt közelebbről is és egyik esetben sem már a kapcsolatban híztak meg a nők.

Mindkét esetben nagyon életvidám, jó humorú, magabiztos, közvetlen, kedves, mosolygós, érzelmes, nagyon szeretni tudó, szép arcú, amúgy magára adó ápolt nőről van szó. A párjuk (már férjük) szemmel láthatóan nagyon szereti őket.

Gondolom, egyrészt az egyéniségük miatt, másrészt vannak, akiknek tetszenek a teltebbek.

2014. máj. 28. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
A külső nem minden. Meg aztán van akinek az tetszik, ha valamiből jó sok van.
2014. máj. 28. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
mert olyan jó volt nekik a pasi mellett, hogy megdagadtak.
2014. máj. 28. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert a kicsit molettebb emberek szeretik az életet -> jók az ágyban.
2014. máj. 28. 15:53
 6/10 anonim válasza:
Mert a pasijuk ugy megütötte őket, hogy bedagadtak.
2014. máj. 28. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert a külső csak egy nagyon kis része az egyenletnek. Nyilván nem hátrány ha szép az ember vagy jóképű, de az nem lehet minden. Mert ennyi erővel vannak jóképű hullák is. Tehát az, ami megtölti élettel azt a testet, sokkal fontosabba külsőnél. A külső jó arra, hogy felkeltsd a figyelmet, de hosszú távra ki akar egy jól kinéző, de lelkileg vagy személyiségileg szerencsétlen emberrel együtt lenni, akivel nincs semmi közös csak maximum a szex? És persze vannak esetek, amikor a személyiség annyira kiemelkedő, hogy sokkal kevésbé számít a többi.
2014. máj. 28. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Miért ne lehetne? Én is túlsúlyos vagyok, és jó pasi a férjem. (Így ismert meg) Nem egy nő ismerősöm tartja őt helyesnek, jó pasinak.

Ki mond ilyet? Egy duci ember is találhat párt simán. Irigykedsz ? Vagy miért fáj neked a kövér emberek boldogsága?

2014. máj. 28. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán el tudom képzelni, hogy mivel a média folyamatosan azt sugallja, emberek tényleg élnek úgy, hogy azt hiszik, hogy csak a testi jellemzők a fontosak a pártalálásban...
2014. máj. 28. 17:59
 10/10 anonim válasza:
irigy vagy.íme a válasz,hogy neked miért nincs "tök jó pasid"nem a külső számít,s mindenkinek a maga dolga,hogy mit tart vonzónak.
2014. jún. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!