Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb korában a párom megerőszakolták, és most mondta el csak. Jogosan érzem átverve magam?
11 évesen megerőszakolták. Beszélt róla, de csak annyit hogy molesztálták, és hogy örül hogy többet nem csinált vele a pasi hazafelé jövet este, és hogy én voltam neki az első. De éreztem hogy valami sántít.. így elmondta hogy mi történt annó. Erről senkinek sem beszélt soha, a szüleinek sem. 5 hónapja vagyunk együtt, és csak most mondta el.
Megtört bennem valami, mert nem mondta el hamarabb. Tudom hogy nehéz, és rossz dolog volt, ami régen történt vele. De akkor is. :(
Az jogos hogy nem mondta el, de legalább mondhatta volna hogy nem te vagy az első.
Itt mindkettőtöket megértelek, nekem is rosszul esett volna de a lányt is meglehet érteni.
Egyrészt semmi közöd a dologhoz....másrészt viszont hazudott neked "és hogy én voltam neki az első. "
A hazugságra nem mentség a korábbi erőszak sem... mondta volna azt hogy nem akar róla beszélni...vagy majd akkor ha régebb óta lesztek együtt... de hazudott. Nem tudom hogy így van e értelme annak, hogy bizalmat szavazz neki.
Elmondta pár 2 nappal később, hogy nem igaz, "Csak" annyi igaz belőle, hogy kényszerítette a pasas, hogy orálisan elégítse ki.
Azért mondta hogy "az" is volt, mert az utóbbi időben, sokszor mondtam neki, hogy érzem, hogy valamit nem mondd el... és hogy aztán megnyugszom, ha elmondd olyat, ami nem is történt meg...
Hát nem jutottam szóhoz.
Kérdező, velem is történt hasonló, mint a barátnőddel. Kívánom neked hogy soha az életben ne élj át hasonlót, és soha az életben ne keljen magadra erőltetned ilyen hazugságot, mert ilyenkor az ember nem tud, nem képes nem hazudni, igazat mondani.
Borzalmas volt ezt olvasni, hogy megvagy rá sértődve. Pontot tesz az i-re, ha az ember számára a legfontosabb ember nem tud ennyire toleránsan viselkedni, érezni.
Ezért nem akarok most semmilyen férfit az életemben, mert ennyire nem tudnak megérteni ilyen dolgokat. Ezt üzenném neki is, hogy lehet hogy jobb neki, a lánynak is, ha most nem lesznek mellette ilyen barmok. Mind a két félnek jobb. ÉS neki ne legyen bűntudata, KÉRLEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!