Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szem*tség lenne ez a részemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szem*tség lenne ez a részemről?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon helyes és rendes fiú, velem egy idős, először történik ilyesmi hogy egy velem egy idős fiút szemelek ki magamnak (eddig mindig 2-4 ével nagyobb barátaim voltak-én 19 vagyok).

A fiúnak is úgy néz ki hogy bejövök, szóval lehet összejönne valami, de van egy bibi... Én idén augusztus közepén megyek el külföldre egyetemezni :(.

Nem szeretném elmondani neki már hogy fogok elmenni. Még két hónapig együtt lehetünk... vágyom egy párkapcsolatra, még ha kevés ideig is fog tartani, akkor is... Eddig senkinek sem kellettem emiatt, hogy majd megyek egyetemre külföldön.

Én lennék a gonosz?

2014. máj. 28. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gondoltál már abba hogy mivan ha teljesen beléd szeret? Tegyél egy szivességet és ba zd ki magad a 10.ről.
2014. máj. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!